Ενα Golf με κατανάλωση 2lt/100km!

Ενα Golf με κατανάλωση 2lt/100km!

Σύντομα θα λανσαριστεί μία έκδοση του νέου Golf η οποία θα καταναλώνει μόλις 2/lt/100km καυσίμου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το αφεντικό της Volkswagen στο οικονομικό περιοδικό Wirtschafts Woche. Ο Μάρτιν Βίντεκορν φέρεται να έδωσε το τελικό «ΟΚ»...

Ενα Golf με κατανάλωση 2lt/100km!
Το 2014 θα λανσαριστεί η plug-in υβριδική έκδοση του νέου Golf, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το αφεντικό της Volkswagen στο οικονομικό περιοδικό Wirtschafts Woche. Ο Μάρτιν Βίντεκορν φέρεται να έδωσε το τελικό «ΟΚ» για να περάσει το πρωτότυπο μοντέλο στη γραμμή παραγωγής.

Στη Volkswagen επεξεργάζονται την ιδέα από το 2008 και μάλιστα τον Ιούνιο του 2011 είχαν παρουσιάσει το πρωτότυπο Golf Twin Drive station wagon, με 1.4 TSI και ηλεκτροκινητήρα που παρουσίαζαν συνδυαστική ισχύ 161 PS.
Το γερμανικό περιοδικό αναφέρει ότι το Golf plug-in hybrid θα είναι σε θέση να καλύψει με αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας 50 km, απόσταση αρκετή για την πλειονότητα των καθημερινών μετακινήσεων μέσα στις πόλεις. Μάλιστα η μέση κατανάλωσή του θα ανέρχεται σε μόλις 2 lt/100 km.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης