H Maserati θέλει την Giulietta της!

H Maserati θέλει την Giulietta της!

Μια ειδική έκδοση της Alfa Romeo Giulietta, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το δίκτυο της Maserati θα κυκλοφορήσει σύντομα στους δρόμους ολόκληρης της Ευρώπης. Η Maserati επέλεξε την Alfa Romeo Giulietta σαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης...

H Maserati θέλει την Giulietta της!
Μια ειδική έκδοση της Alfa Romeo Giulietta, δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το δίκτυο της Maserati θα κυκλοφορήσει σύντομα στους δρόμους ολόκληρης της Ευρώπης. Η Maserati επέλεξε την Alfa Romeo Giulietta σαν αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για τους πελάτες της!

Η Giulietta διαθέτει τον κινητήρα 1750 Turbo  της Quadrifoglio Verde, απόδοσης  των 235 ίππων. Ο εξοπλισμός που επέλεξε η Maserati για τις Giulietta που θα προσφέρει στους πελάτες της χαρακτηρίζονται από προσοχή στη λεπτομέρεια: θερμαινόμενα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα ντυμένα με γνήσιο, υψηλής ποιότητας δέρμα Venere στη νέα απόχρωση Maserati Brown, μια αποκλειστική «Alfa Romeo for Maserati» πλακέτα να κοσμεί το ταμπλό και την ειδική πλακέτα αλουμινίου στα μαρσπιέ με χαραγμένα τα ονόματα Giulietta και Maserati για να σφραγίζει τη συνεργασία.

Τα εκατό αυτά αυτοκίνητα φέρουν έναν ιδιαίτερα πλούσιο από τεχνολογική άποψη εξοπλισμό: προβολείς bi-xenon με λειτουργία AFS, σύστημα πλοήγησης με αναδιπλούμενη οθόνη, χάρτες της Ευρώπης και TMC Pro, σύστημα hands-free Blue&Me με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρες AUX-IN, USB και Bluetooth και διζωνικό αυτόματο κλιματισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης