Hλεκτρικό RAV4 για όλους!

Hλεκτρικό RAV4 για όλους!

Η Toyota ήρθε να διαψεύσει τις φήμες ότι η πολυαναμενόμενη πλήρως ηλεκτρική έκδοση του RAV 4EV θα είναι διαθέσιμη μόνο σε μια περιορισμένη μερίδα αγοραστών. Η Ιαπωνική εταιρεία ξεκαθάρισε ότι το RAV 4EV θα διατίθεται προς πώληση σε...

Hλεκτρικό RAV4 για όλους!
Η Toyota ήρθε να διαψεύσει τις φήμες ότι η πολυαναμενόμενη πλήρως ηλεκτρική έκδοση του RAV 4EV θα είναι διαθέσιμη μόνο σε μια περιορισμένη μερίδα αγοραστών. Η Ιαπωνική εταιρεία ξεκαθάρισε ότι το RAV 4EV θα διατίθεται προς πώληση σε όλους τους πελάτες της, ενώ κατέγραψε και το μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μοντέλο.
Η Toyota ετοιμάζει και δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για το 2012 με κωδικό Scion iQ EV αυτό θα διατίθεται μόνο σε εταιρείες «κοινής χρήσης αυτοκινήτων».
Πρόκειται για εταιρείες που σου δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις εφήμερα και ανάλογα με τις ανάγκες σου ένα αυτοκίνητο. Το πρωτότυπο RAV 4EV έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.
Την ευθύνη για τις μπαταρίες και τους ηλεκτροκινητήρες θα έχει η εταιρεία Tesla που όπως είναι γνωστό συνεργάζεται με την Toyota. Η Ιαπωνική εταιρεία κατέχει και μετοχές της Tesla.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης