Σιγκαπούρη: Ποιος μπορεί να χτυπήσει τις Red Bull;

Σιγκαπούρη: Ποιος μπορεί να χτυπήσει τις Red Bull;

O Λιούις Χάμιλτον φοβάται ότι ο Φέτελ είναι άπιαστος ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο επαφίεται στην ευγενική διαχείριση των ελαστικών της F150

Σιγκαπούρη: Ποιος μπορεί να χτυπήσει τις Red Bull;
Δύσκολα τα πράγματα αύριο για τους πιλότους που θέλουν να εκθρονίσουν το Φέτελ από το μεσαίο σκαλί του βάθρου. Ο σχεδόν σίγουρος παγκόσμιος πρωταθλητής χρειάζεται νίκη και ταυτόχρονα τον Αλόνσο εκτός βάθρου και τους Γουέμπερ, Μπάτον εκτός δεύτερης θέσης για να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε για πρώτη φορά πέρυσι.

Οι δυο νικητές του αγώ
να στα τρία χρόνια ιστορίας του, Φερνάντο Αλόνσο (2008, 2010), Χάμιλτον (2009)
Κλείσιμο
ήταν οι ταχύτεροι μετά το Σεμπάστιαν Φέτελ στις χθεσινές κατατακτήριες δοκιμές αλλά δεν είναι αισιόδοξοι για τη σημερινή μάχη των κατατακτήριων και τον αυριανό αγώνα.

Μιλώντας σχετικά ο Χάμιλτον τόνισε: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σ’ εμάς και το Σεμπάστιαν και εκτιμώ ότι ανάλογη εικόνα θα δούμε και στη μάχη με το χρονόμετρο εκτός κι αν διέφεραν τόσο πολύ τα φορτία καυσίμου. Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους κοντράρουμε αυτή τη στιγμή. Είμαι απαισιόδοξος. Δεν ξέρω τι καύσιμα κουβαλούσε η Ferrari αλλά προσεύχομαι να είχαν και αυτοί μικρό φορτίο. Κλειδί για τη νίκη εδώ είναι ο σταθερός ρυθμός στον αγώνα. Έχει σημασία να μειώσουμε το γλίστρημα του μονοθεσίου η διαδρομή είναι πολύ σκληρή με τα ελαστικά» κατέληξε ο 26χρονος.


Από την πλευρά του ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν πιο κοντά σε ρυθμό χτες με το Φέτελ και βλέπει τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα: «Σε ρυθμό αγώνα είμαστε ΟΚ. Εδώ συνήθως παρατηρείται μεγάλη φθορά ελαστικών, αυτό για μας είναι καλό επειδή το μονοθέσιο μας τα φθείρει πιο λίγο απ’ τα άλλα μονοθέσια. Ελπίζω να δώσουμε μάχη για την πρώτη θέση στις δοκιμές όπως πέρυσι, αλλά για να είμαστε ρεαλιστές η Red Bull σήμερα ήταν πολύ δυνατή οπότε τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ελπίζω όμως ότι μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο για μας».

Ο αυριανός αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 το βράδυ στο λιμάνι της Σιγκαπούρης υπό το φως των προβολέων και θα μεταδοθεί απευθείας από τον Alpha (14:00).  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης