Πάει για αργότερα το MR2 η Toyota

Toyo_MR2_boi_3

Έχοντας άλλα project σε εξέλιξη, ανάλογα εστιασμένα στην οδηγική απόλαυση, η Toyota αφήνει προς το παρόν την εξέλιξη του νέου MR2.

Δεν είναι καλά τα νέα σχετικά με το μέλλον του MR2 από το «στρατόπεδο» της Toyota. Τουλάχιστον προς το παρόν, το μέλλον της νέας γενιάς του ξεχωριστού διθέσιο κεντρομήχανου μοντέλου, είναι αβέβαιο. Επισήμως, η θέση της Toyota είναι πως «δεν αποτελεί προτεραιότητα» η εξέλιξη και η παρουσίαση της νέας γενιάς του. Η παρουσίαση του πρωτοτύπου, μπορεί να ξεσήκωσε τους απανταχού φίλους του μοντέλου (αλλά και της μάρκας) μα όπως φαίνεται, η ανάγκη για αναζήτηση του κοινού που θέλει τη sport διάθεση από το αυτοκίνητό του, καλύπτεται με τις εκδόσεις GR αλλά και το νέο GT86 που μαζί με τη Supra, έχουν σε όλες τους τις εκδόσεις, αυτόν τον προσανατολισμό.

Όπως και να έχει, οι σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα, κάνουν πολύ πιθανό το σενάριο που θέλει το επόμενο MR2 να είναι προϊόν εξέλιξης από κοινού με τη BMW. Υπήρξε ακόμα και η πιθανότητα να προορίζεται το επόμενο MR2 για την αγορά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων. Σίγουρα πάντως, νέο MR2 δεν αναμένεται να το δούμε σε διαδικασία δοκιμών και εξέλιξης μέσα στα επόμενα δύο- τρία χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

George

Η γλώσσα του "σώματός" του παραπέμπει ξεκάθαρα σε ηλεκτρικό.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης