Νέες εκδόσεις «North Edition» για τη Jeep

Νέες εκδόσεις «North Edition» για τη Jeep

Η Jeep, σκεπτόμενη τους αγοραστές χωρών με κύριο χαρακτηριστικό τις χαμηλές θερμοκρασίες, λανσάρει σε όλη σχεδόν τη γκάμα των μοντέλων της, την έκδοση «North Edition».

200117124739_2020-Jeep-chariatis1000a
Η αμερικάνικη εταιρεία, στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Βοστώνης, παρουσίασε τις νέες εκδόσεις «North Edition», οι οποίες βασίζονται στα Renegade Sport, Compass Sport, Cherokee Latitude, Grand Cherokee Laredo, Gladiator Overland και Wrangler Sahara. Τα βασικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης έκδοσης, πέραν της τετρακίνησης και των all-terrain ελαστικών θα περιλαμβάνει θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, γάτζους ρυμούλκησης, καθώς και κιτ έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, καθώς η έκδοση «North Edition» δηλώνει με έμμεσο τρόπο την τοποθέτησή της σε χώρες με ψυχρό κλίμα, προσφέρει επιπλέον στον οδηγό θερμαινόμενο τιμόνι, θερμαινόμενα καθίσματα, ενώ οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να ζεστάνουν την καμπίνα των επιβατών, χάρη στη δυνατότητα εκκίνησης του κινητήρα από απόσταση. Το επίπεδο εξοπλισμού διαθέτει επιπλέον το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης Uconnect, που συνδυάζεται με οθόνη αφής 8,4 ιντσών με ενσωματωμένη τη λειτουργία αυτόματης πλοήγησης SiriusXM Travel Link Weather. Οι τιμές, στην αγορά των ΗΠΑ, ξεκινούν από τα 26.670 δολάρια για το Renegade North Edition και ξεπερνούν τα 45.000 δολάρια για το Gladiator North Edition.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης