H συλλεκτική Rolls-Royce Ghost Zenith

H συλλεκτική Rolls-Royce Ghost Zenith

Η Rolls-Royce παρουσίασε στο Concours d’Elegance του Pebble Beach την περιορισμένης παραγωγής Rolls-Royce Ghost Zenith, ένα μοναδικό σε όλα του μοντέλο.

P90362675_highRes_ghost-zenith-collect-chariatis-1000a
Η ειδοποιός διαφορά της συγκεκριμένης έκδοσης της Ghost είναι η μοναδική χρωματική παλέτα που διαθέτει, η οποία χαρακτηρίζεται από επιλεγμένη διχρωμία. Έτσι οι πελάτες και ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από τα Iguazu Blue με Andalusian White, το Premiere Silver με Arctic White ή το Bohemian Red με Black Diamond. Οι καινοτομίες και η αίσθηση της αποκλειστικότητας συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου κυριαρχούν οι δερμάτινες επενδύσεις, οι φωτιζόμενες θήκες στις πόρτες, η επενδυμένη με συνολικά 1.340 μικροσκοπικά φώτα οροφή, όπως και η εκτενής χρήση αυθεντικού ξύλου.

Από τα highlights, αυτό που ξεχωρίζει είναι φυσικά η ειδικά σχεδιασμένη για την Rolls-Royce Ghost Zenith κεντρική κονσόλα, με τα υλικά κατασκευής της να προέρχονται από το αγαλματίδιο Spirit Of Ecstasy του πρωτότυπου μοντέλου 200EX, το οποίο και έλιωσε. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η Rolls-Royce Ghost Zenith θα παραχθεί σε μόλις 50 κομμάτια, που όπως όλα δείχνουν από το 2020 θα είναι και άκρως συλλεκτικά, καθώς αναμένεται η νέα γενιά του βρετανικού υπερπολυτελούς μοντέλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης