Πιθανό το τέλος παραγωγής της Aston Martin Rapide

Πιθανό το τέλος παραγωγής της Aston Martin Rapide

Η επέλαση των SUV δεν φαίνεται να αφήνει ανεπηρέαστη την Aston Martin, με την εταιρεία να ετοιμάζεται να λανσάρει δύο μοντέλα της αντίστοιχης κατηγορίας.

190628112414_aston-martin-rapide-e-chariatis-1000a
Ο premium Βρετανός κατασκευαστής, σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο, αναμένεται να σταματήσει την παραγωγή του τετράθυρου μοντέλου Rapide, του οποίου τη θέση θα πάρουν τα πολυαναμενόμενα SUV, DBX και Lagonda. Μάλιστα, οι άνθρωποι της Aston Martin και πιο συγκεκριμένα ο Διευθύνων Σύμβουλος Άντι Πάλμερ ελπίζουν, όπως είναι λογικό, στην εμπορική επιτυχία τους. Όπως ο ίδιος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε αυστραλιανή ιστοσελίδα, η άφιξη της DBX, που αποτελεί και το πρώτο SUV του κατασκευαστή, στα τέλη του 2019 θα δώσει νέο αέρα, με την παραγωγή του να φτάσει τα 5.000 κομμάτια, ανεξαρτήτως ζήτησης. Αντίστοιχης σημασίας αποτελεί και το μελλοντικό ηλεκτροκίνητο crossover μοντέλο της θυγατρικής εταιρείας, Lagonda, που θα παρουσιαστεί επισήμως μέσα στο 2023.

Όταν λοιπόν θα βρίσκονται στην παραγωγή τα δύο οχήματα που θα μπορούν να μεταφέρουν με άνεση τέσσερις ενήλικες επιβάτες με τις αντίστοιχες αποσκευές τους, ο ρόλος της Rapide είναι αβέβαιος, καθώς μειονεκτεί σε χωροταξική διαρρύθμιση. Επίσης, έχει αρχίσει να δείχνει την ηλικία της, καθώς έχει συμπληρώσει αισίως μία δεκαετία. Να αναφερθεί τέλος, ότι η ηλεκτρική έκδοσή της Rapide E, θα αντικατασταθεί εν καιρώ από ένα μοντέλο της Lagonda.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης