H Honda με συναρπαστικά μοντέλα στο Goodwood

H Honda με συναρπαστικά μοντέλα στο Goodwood

Το φημισμένο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, στη Μ. Βρετανία θα φιλοξενήσει αρκετούς κατασκευαστές, ανάμεσα στους οποίους θα είναι και η Honda.

190605121156_2b00e76a-2019-acura-honda-nsx-234565harpi1000
Η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει στους χιλιάδες επισκέπτες δύο πολύ σημαντικά μοντέλα της, το ανανεωμένο NSX και το ηλεκτρικό πρωτότυπο E Prototype. Σε ότι αφορά το τελευταίο, η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται να γίνει αργότερα μέσα στη χρονιά όμως το πρωτότυπο που θα κοσμεί το περίπτερο της εταιρείας σύμφωνα με τους ανθρώπους της Honda πλησιάζει στο 95% το τελικό αυτοκίνητο παραγωγής.

Μάλιστα έχει ήδη ανοίξει η λίστα παραγγελιών για το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για επιλεγμένους πελάτες. Αν και πρόκειται για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης το Honda Ε έχει σαν βασικό χαρακτηριστικό την ιδιαίτερα ποιοτική και πολυτελή προσέγγιση στο εσωτερικό του με κυρίαρχο στοιχείο την παρουσία πέντε μεγάλων ψηφιακών οθονών. Η Honda δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλές τεχνικές πληροφορίες όμως γνωρίζουμε πως θα έχει αυτονομία πάτω από 200 χιλιόμετρα και θα υποστηρίζει ταχυφόρτιση που θα προσφέρει γέμισμα στο 80% της συνολικής χωρητικότητας των μπαταριών σε 30 λεπτά.

Μαζί με το Honda E η εταιρία θα φιλοξενεί και το ανανεωμένο NSX όπου εκτός από το διακριτικό facelift έχει αρκετές σημαντικές μηχανολογικές αναβαθμίσεις. Μεταξύ αυτών είναι η τοποθέτηση πιο σφικτών αντιστρετπικών και σινεμπλόκ καθώς και το διαφορετικό λογισμικό των μονάδων ελέγχου της τετρακίνησης, του συστήματος διεύθυνσης και των αμορτισέρ. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στον 3.5 V6 twin-turbo κινητήρα που διαθέτει νέους εγχυτήρες καυσίμου και βελτιωμένη θερμική προστασία των turbo χωρίς πάντως κάποια μεταβολή στην απόδοση των 581 ίππων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης