Η… άλλη χρήση του «Timeline»

Η… άλλη χρήση του «Timeline»

Για ο,τι συμβεί, όσο εσύ βρίσκεσαι στο δρόμο

car-car-interior-cellphone-804128
Timeline. Μια λέξη που μπήκε στη ζωή μας και την άλλαξε ολοκληρωτικά. Το «χρονολόγιο» και οι ενημερώσεις του στα social media έδωσαν άλλο πρόσημο στην καθημερινότητά μας τα τελευταία χρόνια: μας τροφοδοτεί με ειδήσεις, μας ψυχαγωγεί, μας φέρνει κοντά με άλλους ανθρώπους, μας ανοίγει τους ορίζοντες, μας δίνει ιδέες, γίνεται πεδίο εργασίας. Όλα αυτά είναι γνωστά, λίγο πολύ, σε όλους. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν αρκετοί, είναι μια άλλη «χρήση» του όρου timeline.
Τι θα έλεγες αν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το «Timeline» για το αυτοκίνητό σου; Ή ακόμα καλύτερα, πώς θα σου φαινόταν να αξιοποιήσεις το «Timeline» για να απολαμβάνεις την καλύτερη ασφάλεια για το αμάξι σου;

Η ασφάλεια του αυτοκινήτου είναι ένα ζήτημα που «καίει» όλους τους οδηγούς, με τους κατόχους να αναζητούν στην αγορά εκείνο το πακέτο που θα τους εξασφαλίσει τις πιο συμφέρουσες και αξιόπιστες προσφορές. Για ό,τι κι αν συμβεί στο δρόμο και χωρίς να παραμονεύει ο φόβος ότι σε κάθε έκτακτο περιστατικό θα χρειαστεί να μπει «βαθιά» το χέρι στην τσέπη.

Κάπου εδώ, λοιπόν, έρχονται τα καλά νέα από το «timeline» της Anytime. Για πρώτη φορά, ως οδηγός, έχεις τη δυνατότητα να ασφαλίσεις με τη μέρα και ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις! Ναι, σωστά διάβασες.

Κλείσιμο
Έστω ότι έχεις να διαθέσεις 50 ευρώ και ότι επιθυμείς να ασφαλίσεις το αμάξι (το μηχανάκι, το φορτηγό) σου για συγκεκριμένες ημέρες. Μπορείς να το κάνεις. Επιλέγεις πότε θέλεις να πληρώσεις, πόσο θέλεις να πληρώσεις και αυτόματα «οργώνεις» τους δρόμους με την πιο οικονομική και αξιόπιστη ασφάλεια, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Με απλά λόγια, πλέον μπορείς να αποφασίσεις για τη διάρκεια του συμβολαίου σου, επιλέγοντας τις μέρες που σε εξυπηρετούν, ενώ παράλληλα μπορείς να προσθέτεις ή να αφαιρείς καλύψεις, μέχρι να καταλήξεις στην ασφάλεια που επιθυμείς. Στα θετικά της υπόθεσης πρόσθεσαι και το γεγονός ότι δεν αισθάνεσαι δέσμευση και ότι ελέγχεις με άνεση τα έξοδά σου.

Η διαδικασία είναι απλή:

Μπες στο www.anytime.gr και πάρε τιμή

Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Anytime

Λάβε το συμβόλαιό σου στο e-mail σου σε 1 λεπτό

 Tρία ολοκληρωμένα προγράμματα που μπορείς να επιλέξεις:

Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.

Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.

Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε εσένα που θέλεις την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Tips για το Timeline:

Όσο μεγαλύτερη διάρκεια επιλέγεις, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση εξασφαλίζεις. Δηλαδή επιλέγοντας 365 μέρες ασφάλισης απολαμβάνεις έκπτωση μέχρι και 40%. Αν, δε, επιλέξεις ασφάλιση από 90 μέρες, εξασφαλίζεις προσφορές όπως, 20 ευρώ για βενζίνη ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, ή ακόμη και 20 ευρώ κάθε χρόνο, για δύο χρόνια στην Αττική Οδό.

Διάβασε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης