To Jeep Wrangler «πάτησε» Ευρώπη

To Jeep Wrangler «πάτησε» Ευρώπη

Η Jeep παρουσίασε στην έκθεση της Γενεύης την ευρωπαϊκή version της νέας γενιάς του Wrangler. Το λανσάρισμα του μοντέλου αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος.

To Jeep Wrangler «πάτησε» Ευρώπη
H νέα γενιά του Wrangler διατηρεί το κλασικό χαρακτηριστικό σχήμα των τελευταίων ετών και αποκτά LED φωτιστικά σώματα & ανασχεδιασμένη μάσκα. Παράλληλα ορισμένες ακόμη στιλιστικές λεπτομέρειες προσθέτουν στο  γενικότερο σχήμα μια πιο σύγχρονη όψη. 

Με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα, το μοντέλο θα λανσαριστεί με 3 τύπους οροφής: Μαλακή-Sunrider, χωρισμένη σε τρία τμήματα- Freedom Top και αργότερα με σκληρή που αφαιρείται πολύ εύκολα. Μάλιστα, στην περίπτωση της μαλακής οροφής θα υπάρχει για πρώτη φορά δυνατότητα ηλεκτρικού χειρισμού. 

Κλείσιμο


Επίσης, τα ευρωπαϊκά μοντέλα θα διατίθενται στις εκδόσεις Sport, Sahara και Rubicon, με δίθυρο ή τετράθυρο αμάξωμα. Οι εκδόσεις Sport και Rubicon θα είναι εξοπλισμένες με το νέο άξονα Dana και το σύστημα τετρακίνησης Command-Trac με δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων. Η πιο σκληροπυρηνική εκτός δρόμου έκδοση Rubicon θα έχει τον άξονα Dana 44, ηλεκτρικό κλέιδωμα των διαφορικών και την τετρακίνηση Rock-Trac με ακόμα πιο κοντές σχέσεις υποπολλαπλασιασμού.



Σημειώστε πως στο εσωτερικό του μοντέλου η ποιοτική αναβάθμιση είναι εμφανής και ο εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα κομφόρ που μπορεί να απαιτήσει ο υποψήφιος αγοραστής. 

Όσον αφορά την γκάμα των μηχανικών συνόλων, το μοντέλο θα προσφέρεται με 3 επιλογές. Τον 3λιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα EcoDiesel με 260 ίππους, έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 270 ίππων & έναν 3.6 V6 κινητήρα βενζίνης με 285 ίππους.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης