Αγοράστε ΘΕΜΑ και κερδίστε ένα αυτοκίνητο - Βρίσκεται μέσα στο CAR

Αγοράστε ΘΕΜΑ και κερδίστε ένα αυτοκίνητο - Βρίσκεται μέσα στο CAR

Στο νέο CAR που κυκλοφορεί το Σάββατο ΔΩΡΕΑΝ με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, οι συντάκτες του ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝΕ! - Παράλληλα βρείτε το ειδικό αυτοκόλλητο μέσα στο περιοδικό και κερδίστε αμέσως ένα νέο Peugeot 108 AUTO

Αγοράστε ΘΕΜΑ και κερδίστε ένα αυτοκίνητο - Βρίσκεται μέσα στο CAR
Στο CAR που κυκλοφορεί -εκτάκτως- το Σάββατο με το ΘΕΜΑ, βρείτε το ειδικό αυτοκόλλητο μέσα στις σελίδες του περιοδικού και κερδίστε ένα PEUGEOT 108!

Σημείωση: Το δώρο αφορά αποκλειστικά το CAR που διανέμεται με το ΘΕΜΑ και όχι το περιοδικό αυτόνομο στο περίπτερο


Το ευέλικτο, απόλυτα οικονομικό και αυτόματο Γαλλικό αυτοκίνητο πόλης.
Συμπαγές, με μήκος μόλις 3,47μ και εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής που διευκολύνει τους επιτόπιους ελιγμούς. Ελκυστική σχεδίαση, μοντέρνος χαρακτήρας.
Με οθόνη αφής 7’’ η οποία αναπαράγει λειτουργίες του κινητού μας (smartphone), αναπαραγωγή τηλεφωνικών κλήσεων, ασφάλεια κατά την οδήγηση.
Κλείσιμο
Στο ταμπλό του αυτοκινήτου υπάρχει υπόδειξη για την βέλτιστη αλλαγή ταχύτητας με στόχο την οικονομία και φυσικά του μειωμένους ρύπους.
Με την χρήση της όπισθεν ενεργοποιείται η κάμερα οπισθοπορείας
Με 6 αερόσακους. Υποδοχές isofix για την πρόσδεση παιδικών καθισμάτων. Σύστημα συγκράτησης σε ανηφόρες, το οποίο διευκολύνει την εκκίνηση.
Κινητήρας: 1.0 κυβικά, βενζίνης, 68 ίπποι, αυτόματο κιβώτιο, με κατανάλωση, μόλις 4.2 λίτρα για 100 χλμ.

Κερδίστε το ΜΟΝΟ αυτό το Σάββατο και μόνο στο CAR με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 







ΑΚΟΜΑ στο CAR003:


Ε Λ Α Τ Ε ,

να… δαμάσουμε 2.110 ατίθασους Ιταλικούς ίππους: LAFERRARI APERTA, LAMBORGHINI URUS, ALFA STELVIO Q, σε πρώτη Παγκόσμια δοκιμή!





Δίνουμε απάντηση στο μεγάλο ερώτημα: Τελικά, έρχεται το τέλος των Diesel κινητήρων;


Δοκιμάζουμε επι Ελληνικού εδάφους το νέο μικρομεσαίο crossover της Volkswagen, που ήρθε σε τιμή-έκπληξη.
Το T-ROC δεν πέρασε … καλά στα χέρια μας!




Πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα του pick-up της Mercedes-Benz: Αυτό κάνει για ΟΛΑ!





Φέραμε από την Αυστρία, την ισχυρότερη και ακριβότερη BMW παραγωγής και την δοκιμάζουμε στην Ελλάδα. Η θηριώδης M7560Li στο... πιάτο σας!



Παράλληλη δοκιμή του σήμερα με Porsche GT2RS με το αύριο την… καυτή ηλεκτρική Porsche Mission E – Γιατί το CAR μπορεί!





ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ

τα TURBO Peugeot 208 1.2lt με Renault Clio 1.2lt


και τα TURBO 
crossover Citroen C3 Aircross με Seat Arona. Ποιος κερδίζει;




Ακόμα δοκιμάζουμε τα νέα:

Volvo S90 T6 (με 320PS)
VW Polo GTi
Dacia Duster
Ford Ecosport
BMW X3
Skoda SuperB
Peugeot 308
Porsche Boxter 

και άλλα πολλά...


Στα χέρια μας

6.819 ΙΠΠΟΙ
24 ΔΟΚΙΜΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
2 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ
6 ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ




CAR
το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο με τις δυνατότερες Ελληνικές και διεθνής υπογραφές! ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΑΛΙ...

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
“ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ PEUGEOT 108 AUTO”


1. Η προωθητική ενέργεια – διαγωνισμός (στο εξής «η προωθητική ενέργεια») της εταιρίας με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», (στο εξής «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε.»), που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός Αγράφων, αρ. 5 και Πάτμου, με ΑΦΜ: 999644358 της ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, νομίμως εκπροσωπούμενης, που έχει τίτλο «ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΕΝΑ PEUGEOT 108 AUTO» θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 6-7/1/2018 ως εξής: Εντός του περιοδικού «CAR», που θα είναι ένθετο στην πλήρη έκδοση (των 4,25 ευρώ) του φύλλου της εφημερίδας, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο 6/1/2018, θα έχει τεθεί ένα (1) και μοναδικό, αυτοκόλλητο κουπόνι. Ο τυχερός αναγνώστης που θα το βρει, θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο PEUGEOT 108 AUTO με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό, όπως αναφέρονται αναλυτικά. Το κουπόνι αυτό, για να είναι έγκυρο, πρέπει να φέρει την εταιρική σφραγίδα της εφημερίδας με την υπογραφή του Προέδρου της.

2. Δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια εκ μέρους του αγοραστή – αναγνώστη της εφημερίδας πέραν της αγοράς της πλήρους έκδοσης του φύλλου της εφημερίδας, της 7/1/2018. Ο ευρέτης του μοναδικού τυχερού κουπονιού θα είναι και ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει το PEUGEOT 108 AUTO. 
3. Ρητά διευκρινίζεται ότι η ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. δεν θα δεχτεί από εφημεριδοπώλες και λοιπούς διανομείς εντύπων επιστροφές φύλλων της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ της 6-7/1/2018, σε περίπτωση που έχει ανοιχθεί ή παραβιαστεί με οποιονδήποτε τρόπο η συσκευασία της εφημερίδας.
4. Δικαίωμα συμμετοχής στην προωθητική ενέργεια έχουν, καταρχήν, όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα και μόνιμα στην Ελλάδα, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, αποδέχονται ανεπιφύλακτα όλους τους όρους του παρόντος και είναι ικανοί για κάθε δικαιοπραξία
5. Το έπαθλο του Διαγωνισμού θα είναι ένα καινούριο αυτοκίνητο PEUGEOT 108 AUTO, τύπου ACTIVE 1,0 Vti 68, χρώματος jaune petite και θα παραδοθεί στον τυχερό νικητή εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία εμφάνισής του, νομιμοποίησής του και αποδοχής του δώρου. Ο νικητής θα πρέπει να αποδεχτεί τηλεφωνικώς το έπαθλο μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημέρα εμφάνισής του. Για την παράδοση του αυτοκινήτου θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία, σε συνεννόηση με την αντιπροσωπεία και ο νικητής θα πρέπει να προσκομίσει αυτοπροσώπως στην εφημερίδα :
(α) αστυνομική ταυτότητα διαβατήριο ή άλλο δημόσιο έγγραφο, που να αποδεικνύει την ταυτότητά του.
(β) το φύλλο της εφημερίδας, το περιοδικό CAR και το τυχερό κουπόνι, αυτούσια 
(γ) υπογεγραμμένη δήλωση αποδοχής των όρων του διαγωνισμού και παραλαβής του
επάθλου.
6. Τυχόν φόροι και επιβαρύνσεις για το έπαθλο βαρύνουν το νικητή.
7. Εφόσον ο νικητής αρνηθεί το έπαθλο ή δεν προσέλθει για την παραλαβή του ή δεν τηρήσει τους όρους του Διαγωνισμού, η ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να ματαιώσει το Διαγωνισμό και να διενεργήσει νέο. 
8. Το δώρο του διαγωνισμού ισχύει μόνο εάν και εφόσον το τυχερό κουπόνι ανευρεθεί εντός του ένθετου περιοδικού CAR και όχι σε κάποιο από αυτά που κυκλοφορούν μεμονωμένα στην αγορά.
9. Σε περίπτωση που το έπαθλο δεν αναζητηθεί μέσα στις προθεσμίες που αναφέρονται παρακάτω, ο νικητής χάνει το δικαίωμα διεκδίκησης του επάθλου και το έπαθλο απόλλυται οριστικά για τον συγκεκριμένο νικητή.
10. Ο νικητής θα πρέπει να εμφανιστεί τη ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. για τη νομιμοποίησή του το αργότερο έως την 15/1/2018. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του τυχερού νικητή ή άρνησής του να παραλάβει το δώρο του ή επίδειξης εκ μέρους του αμέλειας, αδιαφορίας ή αδράνειας ως προς την παραλαβή του δώρου του, χάνει αυτός αυτοδικαίως, οριστικά και άνευ ετέρου, το δικαίωμά του να του αποδοθεί το χώρο και η ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη και δικαιούται να προβεί στην ακύρωση ή ματαίωση του διαγωνισμού ή και σε διενέργεια νέου, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.     
11. Το δώρο του διαγωνισμού επιλέχθηκε από τη ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή και συνοδεύεται από την εγγύηση του κατασκευαστή ή του αντιπροσώπου του στην Ελλάδα, εάν και εφόσον υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση η ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με την ποιότητα, καταλληλότητα και/ή τη χρήση του. Η ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. περιορίζει την ευθύνη της στη διάθεση του δώρου σύμφωνα με την λεπτομερώς αναφερόμενη στο παρόν διαδικασία παραλαβής του από τον νικητή και δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν νομικά ή πραγματικά ελαττώματά του, καθώς επίσης και για βλάβες ή οποιοδήποτε τυχόν πρόβλημα ανακύψει από τη λειτουργία του δώρου ούτε υποχρεούται σε αντικατάσταση ή επισκευή του ή άλλη αποκατάσταση κάθε ζημίας προερχόμενης από τέτοιες αιτίες. Για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα του δώρου αποκλειστικώς υπεύθυνος είναι η κατασκευάστρια εταιρία ή ο νόμιμος αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα 
12. O νικητής συμφωνεί και αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα ότι η ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει το όνομά του και φωτογραφίες του στην εφημερίδα και εν γένει σε μέσα μαζικής ενημέρωσης (έντυπα και ηλεκτρονικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, κινηματογράφο, Internet, συμπεριλαμβανομένων και των social media) για λόγους επικοινωνιακούς /διαφημιστικούς, εάν το θεωρήσει σκόπιμο ή χρήσιμο. Άρνηση του νικητή να συμμετέχει σε οποιοδήποτε διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση, καθώς και άρνησή του να δημοσιευθεί φωτογραφία του ή να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, νομιμοποιεί την εταιρεία να αρνηθεί την απονομή σε αυτόν του δώρου-επάθλου και να ματαιώσει την προωθητική ενέργεια. Οποιαδήποτε χρήση του ονόματος ή φωτογραφιών του νικητή από τη ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. για διαφημιστικούς λόγους, δεν δίνει δικαίωμα στο νικητή για την απαίτηση ή αξίωση από αυτόν οποιουδήποτε χρηματικού ποσού ως αποζημίωση ή αμοιβή. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ενώ ενδέχεται να δημοσιευθεί και σε άλλα ηλεκτρονικά ή έντυπα μέσα. Σε κάθε περίπτωση η ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε., κατά την επικοινωνία της με το νικητή, μπορεί να ζητά οποιαδήποτε επιπλέον στοιχεία κρίνει απαραίτητα για τη πιστοποίηση της ταυτότητας του νικητή – τελικού αποδέκτη του δώρου. 
13. Στην παρούσα προωθητική ενέργεια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ιδιοκτήτες, εργαζόμενοι, υπάλληλοι και συγγενείς τους (έως 1ου  και 2ου βαθμού), αλλά και οι σύζυγοί τους, στις εταιρείες ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. και AIGLON A.E., καθώς και στις εταιρίες που συνεργάζονται με αυτές για την διεξαγωγή και την ολοκλήρωση της προωθητικής ενέργειας. 
14. Η ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. έχει δικαίωμα οποτεδήποτε και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, εξαιτίας αιφνίδιων και απρόβλεπτων γεγονότων ή για λόγους ανωτέρας βίας, να ματαιώσει τον διαγωνισμό, να μεταβάλλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του και τους όρους συμμετοχής ή/και να αλλάξει το προσφερόμενο έπαθλο, με την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσει την ιστοσελίδα της για την αλλαγή.
15. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα δώρα. 
16. Η συμμετοχή στην προωθητική ενέργεια προϋποθέτει και συνεπάγεται σαφή εκ μέρους του συμμετέχοντα - νικητή δήλωση συναίνεσής του, κατά την έννοια των Ν. 2472/1997 και 3471/2006, ότι τα προσωπικά του στοιχεία που συλλέγονται επ΄ αφορμή του διαγωνισμού, θα χρησιμοποιηθούν από την ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. αποκλσειτκά και μόνον για τις ανάγκες διεξαγωγής των σχετικών διαδικασιών (εμφάνισης, νομιμοποίησης, παραλαβής του δώρου, διαφημιστικής προβολής κλπ.).
17. Η συμμετοχή στην παρούσα προωθητική ενέργεια συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του (νικητή) όλων των παρόντων όρων των οποίων θεωρείται ότι έχει λάβει γνώση και την έγκρισή του για τη χρησιμοποίηση των προσωπικών δεδομένων του (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο κ.λ.π.) από τη ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Α.Ε. για νόμιμους και θεμιτούς σκοπούς, συνδεόμενους με τη διεξαγωγή της παρούσας διαδικασίας.
18. Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο και οποιαδήποτε τυχόν διαφορά ανακύψει σε σχέση με τον διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα δικαστήρια της Αθήνας και θα εφαρμόζεται το Ελληνικό Δίκαιο.










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης