Ρικιάρντο: Επανέρχεται σε φόρμα ο Φέτελ!

Ρικιάρντο: Επανέρχεται σε φόρμα ο Φέτελ!

Ο νεαρός Αυστραλός πιλότος της Red Bull είναι βέβαιος πως ο teammate του και παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ, πολύ σύντομα θα ανακάμψει και θα βρεθεί σε φόρμα.

Ρικιάρντο: Επανέρχεται σε φόρμα ο Φέτελ!
Μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες ο Ρικιάρντο έχει 28 βαθμούς περισσότερους από το Φέτελ ενώ στις κατατακτήριες δοκιμές έχει αναδειχθεί 6 φορές νικητής στη μάχη με το χρονόμετρο έναντι 3 του Γερμανού.

Στο τελευταίο αγώνα στη Βρετανία ο Φέτελ κατετάγη 2ος αλλά, ακολουθώντας λάθος στρατηγική βρέθηκε στον τερματισμό στην 5η θέση. Αντίθετα ο Ρικιάρντο που εκκινούσε 8ος ακολουθώντας στρατηγική ενός πιτ στοπ κατάφερε ν' ανέβει στο βάθρο. Οι αναλύσεις δείχνουν πως ο Φέτελ έχει θέμα με την συμπεριφορά του μονοθεσίου στη φάση της ανάκτησης ενέργειας που αποσταθεροποιεί το πίσω μέρος. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κατεβάσματα αυτοί οι δυο παράγοντες φέρνουν το Φέτελ σε δύσκολη θέση στην είσοδο της στροφής.
 
Μιλώντας σχετικά ο Ρικιάρντο τόνισε:
Κλείσιμο
"Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω εκφράσεις όπως ότι θα βελτιωθεί ή θα γίνει καλύτερος γιατί είναι πολύ καλός. Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα είναι ξανά σε φόρμα. Στον επόμενο αγώνα εντός έδρας σίγουρα θα κάνει ότι μπορεί για να δείξει στους συμπατριώτες του ότι είναι ικανός. Θέλω να πάει καλύτερα γιατί ο ανταγωνισμός μαζί του θα ανεβάσει και μένα.  Στη Γερμανία θα έχει επιπλέον κίνητρο οπότε θα γίνει καλή μάχη".

Όσον αφορά το πως θα ταιριάξει η RB10 στην πίστα του Χόκενχάιμ ο Ρικιάρντο τόνισε: "Υπάρχουν  κάποιες μεγάλες ευθείες και θεωρητικά υστερούμε. Γίνεται προσπάθεια για βελτίωση αλλά δεν μπορούμε να βρούμε άπειρη ιπποδύναμη μονομιάς. Θα είμαστε καλό στο τρίτο κομμάτι της πίστας αλλά θα χάνουμε χρόνο στα πρώτα δυο κομμάτια. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα για μας στη Βουδαπέστη".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης