Ρόσμπεργκ: Σιγά μην πω τα μυστικά μου!

Ρόσμπεργκ: Σιγά μην πω τα μυστικά μου!

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του πρωταθλήματος αντιδρά στις πιέσεις της ομάδας για καλύτερη επικοινωνία με τον teammate του Λιούις Χάμιλτον.

Ρόσμπεργκ: Σιγά μην πω τα μυστικά μου!
Οι δυο τους γνωρίζουν καλά πως η μάχη για το φετινό πρωτάθλημα οδηγών θα δοθεί ανάμεσά τους και φυσικά κάθε λεπτομέρεια μετράει. Μετά από 8 αγώνες ο Ρόσμπεργκ προηγείται με διαφορά 29 βαθμών παρότι ο Χάμιλτον έχει μια νίκη παραπάνω. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Βρετανός έχει εγκαταλείψει δυο φορές.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στην ολοένα και αυξανόμενη ένταση ανάμεσα στους δυο οδηγούς ο Τότο Βολφ αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας ζήτησε περισσότερη συνεργασία ανάμεσά τους.

Ο Ρόσμπεργκ αντιδρώντας σ’ αυτό τόνισε: «Όλα ανοιχτά είναι, τα δεδομένα μας όλα είναι προσβάσιμα και στους δυο. Προφανώς κάποια πράγματα δε τα μοιράζεσαι δε λες ξέρετε σ’ αυτό το σημείο έκανα αυτό και κερδίζω χρόνο. Αν βρω κάπου ένα μικρό πλεονέκτημα το κρατώ για μένα. Μικρές λεπτομέρειες και σημεία. Αγωνιζόμαστε για τη Mercedes είναι όλα ανοιχτά και σαν ομάδα πρέπει να είμαστε δυνατή. Προφανώς είμαστε πιο δυνατοί όταν δουλεύουμε από κοινού και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται. Αλλά την ίδια στιγμή μονομαχούμε για τον τίτλο οπότε όταν μπορούμε να έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα ο ένας έναντι του άλλου προφανώς και θα το εκμεταλλευτούμε».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης