Live από Αυστρία: Πατάμε φρέσκο χιόνι με τη νέα Χ5

Live από Αυστρία: Πατάμε φρέσκο χιόνι με τη νέα Χ5

Τα πρώτα χιόνια έχουν πέσει στο Τιρόλο και τις Αυστριακές Άλπεις, περιοχή που επέλεξε η BMW για την παρουσίαση του νέου της πολυτελούς SUV της X5.

Live από Αυστρία: Πατάμε φρέσκο χιόνι με τη νέα Χ5
Τα πρώτα χιόνια έχουν πέσει στο Τιρόλο και στις Αυστριακές Άλπεις, περιοχή που επέλεξε η BMW για την παρουσίαση του νέου της πολυτελούς SUV της X5.

Με το σλόγκαν «The boss is back» σε ελεύθερη μετάφραση «Αρχηγού παρόντος…», οι άνθρωποι της BMW θέλουν να θυμίσουν πως η X5 ήταν το μοντέλο που δημιούργησε τη συγκεκριμένη κατηγορία το 1999. Η πρώτη γενιά έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 2006 όπου αντικαταστάθηκε από τη δεύτερη γενιά που τώρα ολοκληρώνει τον κύκλο της. Συνολικά η BMW έχει πουλήσει μέχρι σήμερα 1.3 εκατομμύρια Χ5 ενώ πλέον στη σειρά Χ (Χ1, Χ3, Χ5) αναλογεί το 30% των πωλήσεων της εταιρείας.

Η νέα γενιά Χ5 είναι εντυπωσιακά ίδια και ταυτόχρονα εντυπωσιακά διαφορετική από την προηγούμενη. Στη σχεδίαση της ξεχωρίζουν οι τραπεζοειδείς μορφές ενώ είναι προφανώς μεγαλύτερο αυτοκίνητο από την προκάτοχό της. Από τις καινοτομίες που φέρει ξεχωρίσαμε το ολοκληρωμένο πακέτο Connected Drive με την οθόνη των 10.25 ιντσών να κυριαρχεί στο κέντρο του ταμπλό.
Κλείσιμο


Παραθέτουμε προς χάριν εντυπωσιασμού μερικά από τα συστήματα που λειτουργούν διαμέσου του Connected Drive:

Για περισσότερα διαβάστε εδώ…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης