H Polestar εισέρχεται σε νέες αγορές

H Polestar εισέρχεται σε νέες αγορές

Στοχεύοντας να προσελκύσει νέους πελάτες, η Polestar ετοιμάζει μέσα στο 2025 ένα μεγάλο άνοιγμα.

240619103805_Polestar-4

Οι πωλήσεις της Polestar για το πρώτο τρίμηνο του 2024 είχαν κατά 40% φθίνουσα κλίση, συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά, γεγονός που την αναγκάζει να κινηθεί και προς άλλες αγορές, θέλοντας να προσελκύσει νέο πελατειακό κοινό.

Συγκεκριμένα, ο Σουηδός κατασκευαστής θέλει το 2025 να λανσάρει τα μοντέλα της σε επτά ακόμα αγορές, ανάμεσά τους η Γαλλία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ταϊλάνδη και τη Βραζιλία.


Κλείσιμο
Με αυτή την επιθετική προσέγγιση, η Polestar θέλει όχι μόνο να επεκταθεί, αλλά και να ανακάμψει σε σημείο που θα μπορεί και πάλι να κλείνει καλύτερες συμφωνίες με τους μεγαλύτερους προμηθευτές του κόσμου.

Έχοντας μπει στο «τρυπάκι» της ηλεκτροκίνησης με μεγάλη επιτυχία, η θυγατρική μπράντα της Volvo βιώνει τώρα στο πετσί της την μικρή ζήτηση του κόσμου για τα ηλεκτρικά μοντέλα. Κάτι που συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα και το βιώνουν πολλές εταιρείες που έκαναν την ηλεκτροκίνηση πανάκεια.

Ο ρυθμός ζήτησης του κοινού για ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι σαφώς χαμηλότερος από αυτόν που υπολόγιζαν αρκετές εταιρείες, με το άγχος της αυτονομίας και την αργή επέκταση των δικτύων φόρτισης να παίζουν τον κύριο ρόλο.

Η Polestar πάντως, αναμένει τα Polestar 3 και Polestar 4 να συνεισφέρουν στην ανάκαμψη, πριν το τέλος του 2024, ενώ στόχος της είναι η ταξινόμηση 155.000-165.000 μονάδων το 2025.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης