Η επετειακή έκδοση του Nissan Z

Η επετειακή έκδοση του Nissan Z

Η Nissan τιμά την 55η επέτειο του «Ζ», δημιουργώντας μία συλλεκτική έκδοσή του.

240618152204_Nissan-Z-Heritage-1

Θέλοντας να παραμείνει κοντά στους πιστούς πελάτες της, η Nissan λανσάρει μία άκρως συλλεκτική έκδοση του κουπέ μοντέλου της «Z», το οποίο φέτος συμπληρώνει 55 χρόνια παρουσίας, με πρώτο το θρυλικό Datsun 240Z.

Το Nissan Z Heritage Edition, αποτελεί μια επετειακή και περιορισμένης κυκλοφορίας έκδοση του τρέχοντος μοντέλου και ξεχωρίζει για κάποιες αισθητικές πινελιές, όπως το άρρηκτα συνδεδεμένο με το παρελθόν χρώμα New Sight Orange.

Η επετειακή έκδοση διαθέτει έναν V6 κινητήρα 3,0 λίτρων με απόδοση 400 ίππους και δυνατότητα επιλογής, είτε χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων, είτε αυτόματου 9 σχέσεων. Υπάρχει δεν λείπουν το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και τα φρένα Nissan Performance με κόκκινες δαγκάνες.

Η βαφή από μόνη της είναι αρκετή για να τραβήξει την προσοχή, αλλά υπάρχουν επιπλέον εξωτερικά στοιχεία που κάνουν αυτό το Z να διαφέρει από τα υπόλοιπα. Όπως τα μαύρα αυτοκόλλητα και τα λογότυπα της έκδοσης στο πίσω μέρος, οι λεπτομέρειες στη μάσκα και οι νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης