Προ των πυλών η Lamborghini Temerario

Προ των πυλών η Lamborghini Temerario

Η Lamborghini ετοιμάζει την διάδοχο της Huracan, ένα μοντέλο που θα βρίθει τεχνολογίας.

240423113050_lamborghini-temerar

Με άκρως εντυπωσιακά γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι ετοιμασίες για την επίσημη παρουσίαση της Temerario, του αυτοκινήτου που θα αντικαταστήσει την Lamborghini Huracan.

Από τις κατασκοπευτικές εικόνες, προέκυψαν ορισμένα σκίτσα, όπως αυτά από τον λογαριασμό Rubber Therapy στο Instagram.

Όπως παρατηρούμε η ιταλική εταιρεία εξακολουθεί να προτιμά τα δραματικά σχήματα, με τις έντονες γωνίες και την ξεχωριστή προσωπικότητα.

Ως είθισται το όνομά της προέρχεται από έναν ταύρο, τον μεξικανό Temerario από την Ganadería, και το οποίο κατοχυρώθηκε στο ευρωπαϊκό γραφείο ευρεσιτεχνίας.

Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με το σύστημα κίνησης της Temerario, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ένα υβριδικό V8 μοτέρ, εμπνευσμένο από το αγωνιστικό SC63 που συμμετέχει στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WEC.

Η προηγούμενη ανακοίνωση της Lamborghini υπαινίχθηκε μια στροφή από τον ατμοσφαιρικό V10 της Huracan σε έναν plug-in υβριδικό V8, χρησιμοποιώντας ενδεχομένως μια νέα παραλλαγή μηχανικού συνόλου.

Η προσμονή αυξάνεται για το ντεμπούτο της Temerario, που αρχικά φημολογείται ότι θα γίνει σε ειδική εκδήλωση της Lamborghini στην πίστα της Imola.

Ωστόσο, αντικρουόμενες αναφορές κάνουν λόγο για μια πιθανή παρουσίαση μαζί με την αποχαιρετιστήρια ειδική έκδοση της Huracan, η οποία ίσως πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης