Η Lamborghini Urus αναλαμβάνει υπηρεσία

Η Lamborghini Urus αναλαμβάνει υπηρεσία

Μετά την καριέρα της στην Ιταλική αστυνομία η Lamborghini Urus αναλαμβάνει υπηρεσία και στο Ντουμπάι  

lamborghin_urus_police
Στο Ντουμπάι η χρήση εξωτικών supercars, στη μάχη για την καταπολέμηση του εγκλήματος, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο, αλλά κάθε νέα άφιξη είναι άξια αναφοράς, ιδίως όταν συνδυάζει και την ανάλογη αισθητική.
Σίγουρα ένας παραβατικός τύπος δεν θα νιώσει και πολύ άνετα, αν κοιτάξει τους καθρέπτες του και διαπιστώσει ότι στο… κατόπι του, βρίσκεται ένα εκθαμβωτικό λευκό SUV, με τα σήματα της αστυνομίας και κυρίως με το έμβλημα της Lamborghini. Αν, μάλιστα, αγνοήσει ότι αυτό το αυτοκίνητο έχει ισχύ 657 ίππων, από έναν twin-turbo V8 και ότι μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να ανέρχεται στα 306 χλμ./ώρα, τότε τα… νέα είναι ακόμα χειρότερα γι’ αυτόν.
Η συγκεκριμένη Lamborghini Urus Performante δεν αποτελεί «λάφυρο» κάποιας αστυνομικής επιχείρησης και «άλλαξε στρατόπεδο», ως είθισται σε αρκετές των περιπτώσεων. Παραδόθηκε με κάθε επισημότητα, από την ιταλική μάρκα, δια του επικεφαλής της στη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Πάολο Σαρτόρι, στον αρχηγό της αστυνομίας του Ντουμπάι, στρατηγό Αχμέντ Μοχάμεντ μπιν Θανί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης