Έρχεται το καυτό Toyota GRMN86;

Έρχεται το καυτό Toyota GRMN86;

Πληθαίνουν συνεχώς οι φήμες που θέλουν την Toyota να έχει δώσει το πράσινο φως για μια σκληροπυρηνική έκδοση του GR86 με την υπογραφή της Gazoo Racing

Toyota_GR86__3_
Οι φήμες για το λανσάρισμα του Toyota GRMN86 το 2025 όλο και εντείνονται. Σύμφωνα με το Magazine X της Car Sensor, σοβαρεύει η πιθανότητα να δούμε την τρίτη γενιά του GR86, με την ονομασία να αλλάζει σε GRMN86. Δε θα είναι βέβαια η μοναδική αλλαγή που θα επιδεχτεί το φημολογούμενο μοντέλο με «ψυχή» Gazoo Racing. Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία στοχεύει, βάσει του ίδιου δημοσιεύματος, να μειώσει το βάρος στην επόμενη γενιά προσθέτοντας περισσότερα και μεγαλύτερα μέρη από ανθρακονήματα.
Οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο για την οροφή, το καπό, την αεροτομή και το εμπρός μέρος. Ταυτόχρονα, το τελικό της εξάτμισης θα βρίσκεται στο κέντρο.
Όλα τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί βοηθούν αρκετά στο να φτιάξει κάποιος μία πρώτη εικόνα του φημολογούμενου σπορ μοντέλου. Είναι άγνωστο κατά πόσο θα προσπαθήσει η Toyota να αναβαθμίσει τον boxer των 2,4 λίτρων του 86, εφόσον και αν προχωρήσει τελικά στην παραγωγή του GRMN86.
Κλείσιμο
Ωστόσο, το να κάνει το μοντέλο ελαφρύτερο είναι μονόδρομος για την ιαπωνική εταιρεία. Ίσως δοκιμάσει να τοποθετήσει ελαφρύτερα έμβολα, ένα πιο “ελεύθερο” σύστημα εξαγωγής (εξάτμιση) και αλλαγές στο εσωτερικό, μαζί με ένα βελτιωμένο κιβώτιο ταχυτήτων. Όσο κι αν ενθουσιάζει κάποιους η ιδέα, οι σκέψεις και οι φημολογίες, όσο δεν παρατηρείται ένα πρωτότυπο να κάνει δοκιμές, τόσο δεν μπορεί να υποστηριχθεί το επιχείρημα. Εφόσον μπει στην παραγωγή το Toyota GRMN86, τότε αυτή θα λάβει χώρα στο εργοστάσιο της Γκούνμα, αλλά η τελική συναρμολόγηση θα γίνεται στο εργοστάσιο της Gazoo Racing στο Μοτομάχι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης