Χριστούγεννα με την Bugatti

Χριστούγεννα με την Bugatti

Οι λάτρεις της Bugatti μπορούν να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με κάποιο από τα ιδιαίτερα δώρα με τον premium χαρακτήρα που αποτελεί σφραγίδα για κάθε αντικείμενο που φέρει το λογότυπο της εταιρίας

Bugatti_Gifts_christmas
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Bugatti έχει ετοιμάσει μια σειρά από δώρα που μπορείτε να κάνετε στους αγαπημένους σας. Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα της συλλογής θα σας κοστίσουν κάτι παραπάνω, ωστόσο θα είναι μοναδικά κομμάτια κατασκευασμένα με την premium φιλοσοφία της Bugatti.
Τα προϊόντα στη χριστουγεννιάτικη συλλογή της Bugatti ξεκινούν από αξεσουάρ αξίας 50 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 400.000 ευρώ. Σίγουρα το πιο ακριβό κομμάτι είναι τα ηχεία που έχουν κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Tidal Audio. Η αξία των ηχείων είναι 412.200 ευρώ.
Το αμέσως επόμενο σε τιμή αξεσουάρ είναι ένα χρυσό ρολόι Tourbillon το οποίο κατασκευάστηκε από την Jacob & Co και κοστίζει 366.000 ευρώ.
Κλείσιμο
Για τους πιο γήινους πελάτες της η Bugatti διαθέτει τα ακουστικά Dynamic MW08 που κοστίζουν 360 ευρώ και την σαμπάνια από ανθρακονήματα Carbon εμπνευσμένη από την Bugatti Bolide στην τιμή των 275 ευρώ. Υπάρχει ακόμα και ένα smartwatch, το Bugatti Ceramique Titane Edition που αξίζει 1.100 ευρώ.
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια στη συλλογή της Bugatti είναι τα 111 αυγά που κατασκευάζονται από την Asprey. Αυτά τα αυγά ξεκινούν από τις 18.000 ευρώ και φτάνουν τις 180.00 ευρώ ανάλογα με το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί. Μπορεί όλα αυτά να είναι παραπάνω από «τσιμπημένα», όμως η Bugatti έχει στη χριστουγεννιάτικη σειρά της και πιο γήινες προτάσεις όπως την Bugatti Bolide Lego Technic που μπορεί να γίνει δική σας με 46 ευρώ. Καλά Χριστούγεννα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης