Η Bugatti μας βάζει τα γυαλιά

Η Bugatti μας βάζει τα γυαλιά

Την δική της σειρά φινετσάτων όσο και εκκεντρικών και φυσικά πανάκριβων γυαλιών ηλίου συνεχίζει να εμπλουτίζει η Bugatti

Bugatti_sunglasses__2_
Στις αρχές του 2023 η Bugatti ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τον Λάρι Σάντς προκειμένου να δημιουργήσει μια νέα σειρά premium γυαλιών ηλίου. Η πρώτη προσπάθεια ήταν άκρως εντυπωσιακή και έκανε το ντεμπούτο της στο Μιλάνο. Πλέον είναι έτοιμη και η δεύτερη σειρά γυαλιών της Bugatti η οποία μόλις παρουσιάστηκε στο Παρίσι και ονομάζεται Bugatti Collection Two. Τα γυαλιά είναι κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά όπως ανθρακονήματα, οστό Macassar, τιτάνιο επιπέδου 5 και χρυσό 18 καρατίων με μαύρο Παλλάδιο.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα γυαλιά της Bugatti είναι κάτι παραπάνω από πολυτελή και ποιοτικά φτιαγμένα. Εκτός όμως από τα υλικά, η Bugatti σε συνεργασία με τον Λάρι Σάντς, ακολούθησε έναν πολύ εκλεπτυσμένο δρόμο και στον σχεδιασμό.
Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι το τετραγωνισμένο EB το οποίο διαθέτει και έξτρα φιμέ προστατευτικό που σηκώνεται και αναδιπλώνεται ανάλογα με το φως της ημέρας. Όσο για την τιμή του κάθε ζευγαριού, αυτό έχει οριστεί στα 1.900 ευρώ. Η Bugatti ανακοίνωσε επίσης ότι η δεύτερη σειρά θα επεκταθεί με δύο ακόμα γυαλιά τους επόμενους μήνες.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης