Το Opel Insignia αλλάζει και επιστρέφει

Το Opel Insignia αλλάζει και επιστρέφει

Η Opel σχεδιάζει να φέρει και πάλι στο προσκήνιο το Insignia αλλά με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία που θα βασίζεται στο πρωτότυπο Experimental.

Opel_experimental
Θα αλλάξει σίγουρα εμφάνιση, ενδεχομένως και όνομα, αλλά το… πνεύμα του είναι εδώ. Η γερμανική μάρκα φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να βγάλει το Insignia σε σύνταξη, ειδικά μετά τα ευμενή σχόλια που απέσπασε με την αποκάλυψη του πρωτότυπου Experimental. Ακόμα είναι νωρίς, για να γνωρίζουμε εάν το νέο Opel, που θα λανσαριστεί το 2025, θα συνεχίσει να φέρει το όνομα Insignia, καθώς όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο. Αλλά θα το λέμε Insignia, για να συνεννοηθούμε. Και δεν το λέμε μόνο εμείς έτσι, αλλά και ο επικεφαλής της μάρκας!
Ο Florian Huettl, Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, ανακοίνωσε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου ότι η εταιρία θα έβλεπε στη γκάμα της ένα νέο Insignia που θα έφτανε μετά το 2025 ως αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. «Δεν θα είναι ένα κλασικό αυτοκίνητο κατηγορίας D, όπως ήταν το παλιό Insignia», είπε. «Θα το αναπτύξουμε περαιτέρω, καθώς εξελίσσεται η αγορά. Τα αυτοκίνητα της κατηγορίας D, που κατασκευάζουμε εδώ και πολλά χρόνια, θα έχουν πλέον διαφορετικό σχήμα και ύφος. Θα προσφέρουν ευελιξία και την ικανότητα φόρτισης που χρειαζόμαστε».
Το επόμενο Insignia, θα είναι ένα πιο εκλεπτυσμένο και premium crossover, υψηλότερο από το παλιό σεντάν, αλλά όχι ένα πλήρες SUV. Επομένως, είναι πιθανό να είναι παρόμοιο σε σύλληψη, με τα αδέρφια του ομίλου Stellantis, τα Peugeot 408 και Citroën C5 X. Το νέο Opel θα είναι η μετουσίωση της νέας αρχιτεκτονικής STLA Medium της Stellantis.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης