Πλησιάζει η πρεμιέρα του Renault Scenic

Πλησιάζει η πρεμιέρα του Renault Scenic

Στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου η Renault θα παρουσιάσει επίσημα τη νέα γενιά του Scenic που πλέον μπαίνει σε τροχιά ηλεκτροκίνησης

Renault_Scenic_E-Tech
Το 1996 η Renault παρουσίασε στο κοινό το το Megane Scenic, ένα πιο προσιτό πολυχρηστικό μοντέλο που βασιζόταν στο πάτωμα του τότε Megane. Στο πέρασμα των ετών, έκτοτε, το μοντέλο μετονομάστηκε απλώς σε Scenic, έχασε την αρχική φιλοσοφία κατασκευής του αλλά όχι τον χαρακτήρα του. Το 2016 εμφανίστηκε η τέταρτη γενιά του αλλά η μειωμένη ζήτηση γι’ αυτό ανάγκασε τους ανθρώπους της Renault να «τραβήξουν την πρίζα» και να σταματήσουν την παραγωγή του το 2022.
Όμως χάρη στην ηλεκτροκίνηση, το μοντέλο ξαναμπήκε στην πρίζα, κυριολεκτικά αυτή τη φορά. Το νέο Scenic E-Tech Electric, όπως ονομάζεται, εξελίχθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα υπάρχει στο περίπτερο της Renault στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η γαλλική εταιρεία, το καινούργιο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου.
Εκτός από αυτό, η Renault θα παρουσιάσει και το νέο Grand Kangoo, δηλαδή την επιμηκυμένη έκδοση του συγκεκριμένου μοντέλου. Αυτή δημιουργήθηκε για να προσφέρει μεγαλύτερο εσωτερικό χώρο και πρακτικότητα στους επιβάτες του ή στον επαγγελματία.
Κλείσιμο
Τέλος, εκτός από τα νέα και υπάρχοντα μοντέλα της εντός του χώρου της έκθεσης, η Renault θα δημιουργήσει ακόμα ένα περίπτερο το οποίο θα εγκατασταθεί στην πλατεία Odeonsplatz. Η ονομασία του είναι «electro pop rnlt» και θα είναι ελεύθερη η είσοδος του κοινού σε αυτό. Στο συγκεκριμένο περίπτερο, η Renault θα παρουσιάζει στους επισκέπτες του τις καινοτομίες και τα επιμέρους συστήματα των Scenic E-Tech electric, Rafale, Espace και Austral.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης