Teaser του νέου Peugeot E-3008

Teaser του νέου Peugeot E-3008

Η Peugeot έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες teaser φωτογραφίες του νέoυ E-3008 σε τρεις παραλαγές με διαφορετικό μοτίβο καμουφλάζ προσκαλώντας το κοινό να συμμετέχει σε ένα διαγωνισμό που θυμίζει κυνήγι θυσαυρού

peugeot_e3008
Καθώς πλησιάζει η ώρα της πρεμιέρας του νέου Ε-3008 η Peugeot κυκλοφόρησε τις πρώτες επίσημες teaser φωτογραφίες του μοντέλου οι οποίες παρόλο το καμουφλάζ που καλύπτει τις λεπτομέρειες του αμαξώματος μας επιτρέπουν να δούμε πως θα είναι η σιλουέτα του αυτοκινήτου.
Η κλίση της οροφής προς τα πίσω είναι ιδαίτερα έντονη, γεγονός που πριμοδοτεί το δυναμικό και σπορτίφ χαρακτήρα του, ενώ χαρακτηριστικοί είναι οι μεγάλοι τροχοί.
H απόσταση από το έδαφος παραμένει αρκετά μεγάλη, ενώ η Peugeot έχει αποκαλύψει το εσωτερικό με το καινούργιο i-cockpit πριν λίγες εβδομάδες.
Από κει και πέρα υπάρχει το #CAMOCATCH CHALLENGE με το οποίο η Peugeot καλεί όλους δουν ένα από αυτά τα καμουφλαρισμένα E-3008 να το φωτογραφίσουν και να δημοσιεύσουν την εικόνα, μεταξύ 15 Ιουλίου και 15 Αυγούστου στο Facebook και το Instagram συμπεριλάβονοντας τα #CAMOCATCH και @PEUGEOT.
Όλα τα καμουφλαρισμένα E-3008 διαθέτουν έναν κωδικό QR, που αν το σαρώσει κανείς αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα#CAMOCATCH.
Από όσους μετάσχουν θα γίνει κλήρωση προκειμένου να αναδειχθούν 6 νικητές που θα προσκληθούν να δοκιμάσουν το νέο Peugeot E-3008 το 2024 κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του στον τύπο.
Οι πρώτες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για δύο συστήματα πρόωσης, με έναν και με δύο κινητήρες, άρα και με τετρακίνηση στη δεύτερη περίπτωση. Ο ηλεκτροκινητήρας της πρώτης θα αποδίδει 218 ίπους, ενώ η συνδυαστική ισχύς της δεύτερης θα φτάνει τους 388 ίππους. Οι διαθέσιμες μπαταρίες θα είναι δύο, με ενεργειακή χωρητικότητα 60 και 86 kWh.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης