Η Peugeot αποκαλύπτει το νέο i-Cockpit

Η Peugeot αποκαλύπτει το νέο i-Cockpit

Το νέο Peugeot E-3008 σηματοδοτεί και την αρχή της νέας εποχής για την φουτουριστική σχεδιαστική φιλοσοφία i-Cockpit της γαλλικής εταιρίας. 

Peugeot_i-cockpit__2_
Με βάση τον προγραμματισμό της Peugeot το νέο Ε-3008 θα κάνει την εμφάνισή τους μέσα στη χρονιά και πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο εξάμηνό του 2023.
Το νέο μοντέλο θα υιοθετεί στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Inception καθώς και τη νέα γενιά του πρωτοποριακού i-Cockpit της γαλλικής μάρκας. Βασικό χαρακτηριστικό του νέου i-Cockpit είναι η κυρτή, ελεύθερη οθόνη με διαγώνιο 21 ιντσών που θα βρίσκεται πάνω από το επίσης καινούργιας σχεδίασης τιμόνι και θα εκτείνεται έως το κέντρο του ταμπλό. Η οπτικά ενιαία οθόνη θα αποτελείται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη νέα οθόνη αφής του επίσης αναβαθμισμένου συστήματος infotainment.
Μια ακόμα σημαντική αλλαγή θα είναι η μετακίνηση του επιλογέα του κιβωτίου από την κονσόλα στο ταμπλό, δίπλα στο μπουτόν της εκκίνησης. Θυμίζουμε πως το νέο Peugeot E-3008 θα είναι το πρώτο μοντέλο της Stellantis που θα βασίζεται στην καινούργια πλατφόρμα STLA και θα είναι προπομπός πολλών αισθητικών και τεχνολογικών δεδομένων που θα συνοδεύουν τα μελλοντικά Peugeot.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης