Νέες επετειακές Lamborghini Huracan

Νέες επετειακές Lamborghini Huracan

Η Lamborghini γιορτάζει την επέτειο 60 ετών δημιουργίας με τρεις ειδικές επετειακές εκδόσεις της Huracan.

Lambo_Huracan_60-years__2_
Στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου, η Lamborghini παρουσιάζει τρεις ειδικές εκδόσεις της Huracan ιδιαίτερα περιορισμένης παραγωγής.
Η STO, η Tecnica και η Evo Spyder φέρουν αυτοκόλλητα που υπογραμμίζουν το ότι πρόκειται για ειδικές εκδόσεις του μοντέλου, για τον εορτασμό των 60 ετών της Lamborghini. Κάθε μία από τις τρεις επετειακές εκδόσεις «60th Anniversary Edition» της Huracan θα παραχθεί αυστηρά σε μόλις 60 μονάδες, που κάθε μια από αυτές θα διαθέτει μοναδικά γραφικά στο αμάξωμα.
Αντίστοιχα, στην καμπίνα, τη διαφορά των ειδικών αυτών εκδόσεων, κάνουν τα ραμμένα σήματα στις πλάτες των καθισμάτων, καθώς και το ταμπελάκι από ανθρακόνημα που δείχνει την αρίθμηση («1 από 60») στην κεντρική κονσόλα. Η τετρακίνητη Lamborghini Huracan STO 60th Anniversary Edition είναι η πιο δυνατή της γκάμας αυτής των περιορισμένης παραγωγής μοντέλων, χάρη στον V10 των 5,2 λίτρων που αποδίδει 640 ίππους.
Το επίσημο ντεμπούτο της νέας αυτής τριάδας εκδόσεων της Huracan, έχει προγραμματιστεί για τις 21 Απριλίου στη Segheria του Μιλάνου, όπου θα παρουσιαστούν πλαισιώνοντας την Revuelto. Η Lamborghini επιβεβαίωσε επίσημα ότι το plug-in υβριδικό μοντέλο που θα διαδεχτεί την Huracan, θα κάνει το ντεμπούτο του μέχρι το τέλος του 2024, κάτι που σημαίνει πως οι επετειακές αυτές εκδόσεις είναι από τις τελευταίες του μοντέλου με τον ατμοσφαιρικό V10.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης