Η McLaren θέλει να φτιάξει αντίπαλο της Taycan

Η McLaren θέλει να φτιάξει αντίπαλο της Taycan

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την McLaren να έχει ξεκινήσει ήδη την εξέλιξη ενός ηλεκτρικού σεντάν υψηλών επιδόσεων που θα κοντράρει την Porsche Taycan.

McLaren_Sedan
Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της McLaren, Michael Leiters, είναι πολύ πιο ανοιχτός στην διεύρυνση της γκάμας της εταιρίας. Με αυτό το δεδομένο η ιδέα της παρουσίασης ενός ηλεκτρικού hyper sedan από τη McLaren μοιάζει πολύ πιθανό από την στιγμή που η εμπορική επιτυχία της Porsche Taycan δείχνει πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο. Ο Leiters θα οδηγήσει τη McLaren στην εποχή του ηλεκτρισμού και εκτός από την κατασκευή της υβριδικής Artura, προγραμματίζονται διάφορα άλλα νέα μοντέλα.
Όπως δείχνει και η ψηφιακή του ανεξάρτητου σχεδιαστή Andrey Sulemin - που δεν έχει κάποια σχέση με τη McLaren – η τετράθυρη McLaren θα μπορούσε να διατηρήσει κάποιες από τις χαρακτηριστικές γραμμές των καθαρόαιμων supercars της εταιρείας.

Κλείσιμο
Εάν η McLaren δημιουργήσει ένα τέτοιο μοντέλο, ο Leiters έχει ξεκαθαρίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι «πρέπει να ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία της μάρκας και στο δυναμικό DNA της». Αυτό σημαίνει πως θα συγκεντρώνει την κορυφαία τεχνολογία που έχει στα χέρια της η McLaren όπως τα προηγμένα συνθετικά υλικά που θα βοηθήσουν στην συγκράτηση του βάρους σε χαμηλό επίπεδο. Πιθανότατα λοιπόν στο προσεχές διάστημα να έχουμε περισσότερα νέα σχετικά με το συγκεκριμένο project που μάλλον δεν θα μείνει στη σφαίρα της φημολογίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης