Έρχεται η νέα ναυαρχίδα της DS Automobiles

Έρχεται η νέα ναυαρχίδα της DS Automobiles

Η DS είναι έτοιμη να μπει στο παιχνίδι των πολυτελών μεγάλων SUV προετοιμάζοντας την πρεμιέρα ενός νέου μοντέλου το οποίο θα δανείζεται αρκετά στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο Aero Sport Lounge.

DS_Aero_Sport
Με αισθητικά στοιχεία που έχουμε δει στο πρωτότυπο Aero Sport Lounge, το μεγαλύτερο SUV μοντέλο της DS θα τοποθετηθεί στη γκάμα πάνω από το DS 7
Με το μοντέλο αυτό θα ολοκληρωθεί η γκάμα των αυτοκινήτων της μάρκας, συμπληρώνοντας πεντάδα, καθώς θα μπει πάνω από τα DS 3, DS 4, DS 7 και DS 9. Το νέο αυτό premium SUV, το οποίο έχει ήδη υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές, μπορεί να έχει πάρει κάποια στοιχεία από το πρωτότυπο Aero Sport Lounge αλλά σε μέγεθος θα είναι μικρότερο.

Κλείσιμο
Πέραν των επιρροών από το πρωτότυπο, η νέα ναυαρχίδα της DS αναμένεται να υιοθετήσει αισθητικές λύσεις που έχουμε δει και στο ανανεωμένο DS 7, με κυριότερη αυτή των χαρακτηριστικών φώτων ημέρας με τις γραμμές των led στις δύο πλευρές της μάσκας. Το νέο μοντέλο της DS θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, προσφέροντας αυτονομία που θα ξεπερνά τα 690 χιλιόμετρα.
Είναι πιθανό στο νέο μοντέλο να δούμε μια μεγαλύτερη, πιο προηγμένη έκδοση της νέας μπαταρίας η οποία έχει ήδη αρχίσει να χρησιμοποιείται από την εταιρεία σε άλλα μοντέλα της, όπως είναι το αμιγώς ηλεκτρικό DS 3 μετά την τελευταία του ανανέωση. Το νέο μοντέλο, αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως και να κάνει ντεμπούτο στις αγορές, από το 2024.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης