Η Subaru μας προετοιμάζει για καινούργιο SUV

Η Subaru μας προετοιμάζει για καινούργιο SUV

Με την αποκάλυψη ελάχιστων λεπτομερειών από το αμάξωμα και τα φώτα η Subaru προλογίζει την έλευση ενός νέου SUV.

SubaruSUV_TEASER
Ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, η Subaru έδωσε στην δημοσιότητα κάποιες teaser εικόνες και μία ημερομηνία, αναγγέλλοντας την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου. Ο χαμηλός φωτισμός δεν βοηθά παρά στην αποκάλυψη μόνο ελάχιστων λεπτομερειών από τη σιλουέτα και τα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.
Η Subaru κρατά το στόμα της κλειστό για το συγκεκριμένο μοντέλο, αρκούμενη στο να μας λέει ότι πρόκειται για ένα «νέο SUV» αν και οι περισσότερες υποθέσεις συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα επανασχεδιασμένο XV.

Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε το 2017 στην έκθεση της Γενεύης και είχε ένα facelift το 2021. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την εταιρία, καθώς μόνο στις ΗΠΑ έχει πουλήσει 127.466 μονάδες την περασμένη χρονιά, ξεπερνώντας κατά πολύ και το Impreza.
Προφανώς και δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη, ούτε για τις επιλογές σε κινητήρες. Πιθανόν πάντως εκτός από τους δύο βενζινοκινητήρες των 2,0 και 2,5 λίτρων να εφοδιάζεται και με τον υβριδικό κινητήρα των 2,0 λίτρων με τους 150 ίππους. Θα χρειαστεί πάντως να περιμένουμε μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ώστε να αποκαλυφθεί και επίσημα το νέο SUV-μυστήριο που ετοιμάζει η Subaru.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης