Ιδού το νέο ηλεκτρικό Polestar

Ιδού το νέο ηλεκτρικό Polestar

Η σουηδική φίρμα διευρύνει την γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων της, με την δημιουργία του ανοικτού διθέσιου Polestar 6

220816154453_Polestar-6-Confirmed-For-Production-9

H νεοσύστατη εταιρεία δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι η ηλεκτροκίνηση και η οδηγική απόλαυση μπορούν να συνυπάρξουν, κάτι που ουσιαστικά λαμβάνει σάρκα και οστά με τη νέα της πρόταση, Polestar 6. 

Το εν λόγω μοντέλο αναμένεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας, όντας ένα από τα πιο θελκτικά σε εμφάνιση, αλλά και ισχυρότερα, καθώς όπως ακούγεται η μέγιστη ισχύ του θα είναι αντίστοιχη με αυτή αρκετών supercars.

Tο Polestar 6, που πήρε το πράσινο φως για την παραγωγή του από τον ίδιο τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας, Thomas Ingenlath βασίζεται στο πρωτότυπο O2 convertible που παρουσιάστηκε στις αρχές του 2022. Από αυτό θα κρατήσει την σκληρή, αναδιπλούμενη οροφή με το αλουμινένιο πλαίσιο να προέρχεται από το Polestar 5.

Οι δύο ηλεκτροκινητήρες του θα προσφέρουν συνδυαστική ισχύ 884 ίππους, ροπή 900 Nm και εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα, τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα). Επίσης δεν θα λείπει το ηλεκτρικό κύκλωμα 800V.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης