Εξομοιωτής κόσμημα από την Prodrive

Εξομοιωτής κόσμημα από την Prodrive

Μετά τις τετράτροχες μοναδικές δημιουργίες η Prodrive ενσωματώνει την φιλοσοφία και την τεχνογνωσία της σε έναν εξομοιωτή οδήγησης που μοιάζει πραγματικό έργο τέχνης. 

Prodrive_Simulator
Αν ψάχνετε για έναν από τους καλύτερους προσομοιωτές αγώνων που πωλούνται σήμερα, η Prodrive έχει την απόλυτη πρόταση για τις ανάγκες σας.
Σχεδιασμένος από τον οίκο Callum, ο νέος προσομοιωτής της Prodrive είναι ένα «κομμάτι λειτουργικής τέχνης» που προσφέρει στους χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία του είδους. Η Prodrive είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των θρυλικών αγωνιστικών της Subaru WRT, ενώ έχει γράψει και χρυσές σελίδες στο βιβλίο ιστορίας του Βρετανικού Πρωταθλήματος Αυτοκινήτων Τουρισμού αλλά και στα GT, στους αγώνες αντοχής.
Συνολικά τα αυτοκίνητα της Prodrive έχουν πάρει μέρος σε περισσότερους από 1.200 αγώνες, σημειώνοντας τη νίκη σε περισσότερους από τους 300, ενώ έχει «γράψει» και σχεδόν 500 τερματισμούς στην πρώτη τριάδα. Με τον τρόπο αυτό, «πιστοποιείται» πως ο καινούργιος εξομοιωτής αγώνων που παρουσίασε η εταιρεία, είναι ότι ακριβώς χρειάζεται κάθε υποψήφιος αγωνιζόμενος.

Κλείσιμο
Ο καλαίσθητος προσομοιωτής αγώνων διαθέτει μια «μπανιέρα» από ανθρακόνημα που «επιπλέει» σε ένα ξύλινο πλαίσιο αποτελούμενο από 16 στρώματα ξύλου σημύδας. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός κρύβει μια πολύ δυνατή πηγή, με ένα ειδικά σχεδιασμένο για τη χρήση αυτή υπολογιστή. Σύμφωνα με την Prodrive, «διαθέτοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα με κάρτα γραφικών GeForce RTX 12 GB και μνήμη 16 GB στην καρδιά του, τα γραφικά αποδίδονται σε ολόκληρη την καμπύλη οθόνη».
Το τιμόνι Precision SIM σε συνδυασμό με ένα μοτέρ διεύθυνσης Simcube, επιτρέπει ακριβείς τοποθετήσεις στις στροφές, ενώ το σύνολο διαθέτει όλα όσα χρειάζεται για να υποστηρίξει και την προσομοίωση οδήγησης αυτοκινήτου με συμπλέκτη και χειροκίνητο κιβώτιο, ολοκληρώνοντας εντυπωσιακά τη ρεαλιστική εμπειρία. Πέραν της όψης του εξομοιωτή πάντως, ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι και η τιμή του, καθώς για να τον αποκτήσει κανείς προκειμένου να τον βάλει στο χώρο του, πρέπει να διαθέσει 46 χιλιάδες ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης