Νέα έκδοση Competition για τα Audi RS 4 και RS 5

Νέα έκδοση Competition για τα Audi RS 4 και RS 5

Πιο οδηγοκεντρική και δυναμική απόχρωση αποκτούν τα Audi RS 4 και RS 5 με τις νέες εκδόσεις Competition και Competition Plus που προστέθηκαν στην γκάμα των δυο σπορ μοντέλων.

Audi_RS_Competition
Τόσο RS 4, το εντυπωσιακό stationwagon της Audi, όσο και το RS 5, το όμορφο κουπέ διαθέτουν αισθητό σπορ χαρακτήρα και μπόλικο δυναμισμό. Αυτός ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό, λιγότερο από πλευράς επιδόσεων και περισσότερο σε θέματα συμπεριφοράς στο δρόμο αλλά και εμφάνισης.
Τα πακέτα Competition και Competition Plus έχουν να κάνουν με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου, carbon επενδύσεις στο διαχύτη και στις λεπτομέρειες του αμαξώματος, νέες εξατμίσεις με έμφαση στο βελτιωμένο ήχο και νέα ελαστικά Pirelli P Zero Corsa.
Η ανάρτηση έχει υποστεί ρυθμίσεις με προσανατολισμό το καλύτερο κράτημα, όντας πιο σφιχτή, κάτι που οδήγησε και στο χαμήλωμα των δυο μοντέλων κατά 10 χιλιοστά. Αντίστοιχα το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic είναι πιο άμεσο στις αλλαγές του και προσδίδει με τη σειρά του επιπλέον σπορ χαρακτήρα και εκρηκτικότητα.

Για το λόγο του αληθές, στην περίπτωση του Audi RS5 τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3,8 δευτερόλεπτα, βελτιωμένο κατά 0,1 δευτερόλεπτο και το RS4 Avant τα καταφέρνει σε 3,9 δευτερόλεπτα (βελτιωμένο κατά 0,2 δευτ. σε σχέση με την… απλή έκδοση).
Κλείσιμο
Θυμίζουμε ότι και οι δύο… πύραυλοι της Audi εφοδιάζονται με Twin Turbo V6 βενζινοκινητήρα 2,9 λίτρων απόδοσης 450 ίππων και 600 Nm ροπής. Στις περιπτώσεις και των δύο το αμάξωμα είναι κατά 8 κιλά ελαφρύτερο χάρη στη χρήση carbon και στις μικρές επεμβάσεις του εσωτερικού.
Η Competition Plus διαθέτει πλουσιότερο εξοπλισμό και πιο έντονο το δυναμικό στοιχείο μέσα και έξω από τα δύο Audi, και για αυτό το λόγο το πακέτο κοστίζει 12.000 ευρώ επιπλέον, ενώ η Competition ζητά 8.000 ευρώ σε σχέση με τα περίπου 120.000 ευρώ που θα χρειαστεί να ξοδέψει κανείς για κάνει δικό του ένα από τα δύο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης