Νέος χρονογράφος της IWC για την Mercedes-AMG F1

Νέος χρονογράφος της IWC για την Mercedes-AMG F1

Το νέο IWC Pilot’s Watch Chronograph 41 Edition «Mercedes-AMG Petronas Formula One Team» είναι το νέο δημιούργημα της συνεργασίας των δύο εταιριών και θα είναι από εδώ και πέρα το επίσημο ρολόι της ομάδας της F1.

IWC_Mercedes_AMG_F1__3_
Η μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της ελβετικής ωρολογοποιίας IWC Schaffhausen και της Mercedes-AMG Petronas Formula One Team από το 2013 αποδίδει νέους καρπούς.
Το επίσημο ρολόι της ομάδας της Mercedes F1 Team είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ τιτάνιο (ποιότητας 5), το οποίο προσφέρει την υψηλότερη αντοχή σε σχέση με την πυκνότητά του από οποιοδήποτε μέταλλο. Χρησιμοποιείται στην κατασκευή και παραγωγή ανταλλακτικών αυτοκινήτων που δέχονται τεράστιες καταπονήσεις.
Το ρολόι (διαμέτρου 41 χιλ) έχει κάσα από τιτάνιο με γκριζωπή λάμψη μετά από κατεργασία και αμμοβολή. Το μαύρο καντράν έχει εκτύπωση και φωταύγεια στην χαρακτηριστική απόχρωση του πράσινου, της ομάδας. Κάτω από το κρύσταλλο (από ζαφείρι) στο πίσω μέρος, είναι ορατή η κίνηση του χρονογράφου διαμετρήματος 69385 που κατασκευάζεται από την IWC και αποτελείται από 231 μεμονωμένα μέρη. Το απόθεμα ισχύος είναι έως και 46 ώρες.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμα λουράκια για το IWC Pilot’s Watch Chronograph 41 Edition Mercedes-AMG Petronas Formula One Team: Ένα μαύρο ανάγλυφο από δέρμα μοσχαριού και ένα πράσινο από καουτσούκ. Μέσω του συστήματος EasX-Change της εταιρείας, μπορούν εύκολα να αλλάξουν με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς πρόσθετα εργαλεία. Το Pilot’s Watch Chronograph 41 Edition Mercedes-AMG Petronas Formula One Team κοστίζει 7.745 ευρώ στην Ελβετία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης