Έρχεται η Lamborghini Huracan Tecnica

Έρχεται η Lamborghini Huracan Tecnica

Στις 12 Απριλίου η Lamborghini θα αποκαλύψει την Huracan Tecnica, που θα είναι πιθανότατα και η τελευταία έκδοση του ιταλικού supercar.

Lamborghini_Huracan_Tecnica
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της Huracan Tecnica έχει ξεκινήσει καθώς η Lamborghini ανακοίνωσε πως η τελική έκδοση του supercar της θα γίνει στις 12 Απριλίου δημοσιεύοντας ένα teaser που δείχνει το σήμα V10 σε ένα κάλυμμα κινητήρα από ανθρακονήματα.
Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για μια ειδική έκδοση της Huracan, που θα μοιράζεται αρκετά στοιχεία με τη STO ενώ θα έχει πίσω πτέρυγα παρόμοια με αυτήν της Performante, έναν μεγάλο διαχύτη, ένα κάλυμμα κινητήρα από ανθρακονήματα και ένα νέο σετ τροχών που θα την κάνει να ξεχωρίζει.

Κλείσιμο
Θα εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό V10 των 5,2 λίτρων της STO που αποδίδει 640 ίππους και 565 Nm ροπής, στέλνοντας δύναμη στους πίσω τροχούς . Το μοντέλο μπορεί να μην είναι τόσο εστιασμένο στην πίστα όσο η STO, αλλά πιθανότατα θα διατηρήσει τα κεραμικά φρένα, ενώ θα μπορούσε να αποκτήσει μια ελαφρώς διαφορετική ρύθμιση ανάρτησης.
Η Lamborghini Huracan Tecnica θα είναι μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής και ίσως το κύκνειο άσμα της σειράς Huracan πριν από την άφιξη του plug-in υβριδικού μοντέλου το 2024.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης