Ανανέωση για τη BMW Σειρά 3

Ανανέωση για τη BMW Σειρά 3

Η BMW προχωρά με εντατικούς ρυθμούς στο να ανανεώσει κυρίως αισθητικά την άκρως εμπορική Σειρά 3.

220302181049_BMW-G20-Facelift-2

Με την κωδική ονομασία G20, η Σειρά 3 συνεχίζει και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα στη γκάμα της φίρμας από το Μόναχο.

Η ανανεωμένη Σειρά 3, θα είναι διαθέσιμη στις αγορές προς τα τέλη του 2022, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν μπροστά τους μια μικρή αισθητική αναβάθμιση στο αμάξωμα. Εμπρός, τη διαφορά κάνουν οι αλλαγμένοι αεραγωγοί και η ανάλογα διαφοροποιημένη ποδιά, αμφότερα στοιχεία που τονίζουν το δυναμισμό του μοντέλου.


Κλείσιμο
Τόσο τα εμπρός, όσο και τα πίσω φωτιστικά σώματα αναμένεται να είναι λίγο διαφοροποιημένα, ενώ αντίστοιχα και στο πίσω μέρος χαμηλά, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κάποιες μικρές αλλαγές. Εκεί που οι αλλαγές θα είναι πιο ουσιαστικές, είναι στην καμπίνα του μοντέλου με το ταμπλό να υποδέχεται το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, i-Drive 8.0.

Η μεγαλύτερη οθόνη στη μέση του ταμπλό (14,9 ίντσες) και ο επανασχεδιασμένος ψηφιακός πίνακας οργάνων (12,3 ίντσες) κάνουν τη διαφορά. Σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες, δεν αναμένονται κάποιες αλλαγές. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2023, όταν και αναμένουμε την αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου, που θα μπορούσε να έχει ηλεκτροκινητήρα 270 ίππων και αυτονομία πάνω από 440 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης