Έτσι θα μπορούσε να είναι το νέο Subaru WRX STI 22B

Έτσι θα μπορούσε να είναι το νέο Subaru WRX STI 22B

Έμπνευση από το θρυλικό Subaru WRX STI 22Β αντλεί μια νέα ψηφιακή δημιουργία από ανεξάρτητο καλλιτέχνη που μας δίνει μια πιθανή εκδοχή του σύγχρονου WRX.

Subaru_STI__2_
Πρόκειται για ένα από τα πιο ποθητά rally replica που μεσουράνησε στην δεκαετία του ’90 αλλά παραμένει έως σήμερα ένας θρύλος. Η δίθυρη έκδοση 22Β του Subaru WRX STI είναι μια από τις πιο κλασσικές εκδοχές του ιαπωνικού μοντέλου η οποία απέκτησε ιδιαίτερη αίγλη όχι μόνο εξαιτίας των υψηλών δυνατοτήτων της αλλά και χάρη στις επιτυχίες στο WRC.
Ο αντίκτυπος που έχει μέχρι και σήμερα φαίνεται στη δημιουργία του σχεδιαστή Rain Prisk ο οποίος συνδύασε το σημερινό WRX με στοιχεία του 22Β φτιάχνοντας μια πιθανή σύγχρονη εκδοχή του θρυλικού μοντέλου. Παίρνοντας στοιχεία από εκείνο το μοντέλο που είχε φτιαχτεί ως φόρος τιμής στις αγωνιστικές επιτυχίες της εταιρίας στο WRC, ο Prisk δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο σύγχρονο Subaru, θυμίζοντας έντονα τις παλιές καλές ημέρες.

Κλείσιμο
Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που έχει κάνει ο σχεδιαστής είναι το δίθυρο αμάξωμα, το οποίο είναι κάτι καινούργιο για το νέο WRX. Mάλιστα είναι τόσο ταιριαστή αυτή η διαφοροποίηση που σίγουρα θα μπορούσε να βάλει σε σκέψεις την Subaru για μία δίθυρη εκδοχή STI του σύγχρονου WRX.
To συγκεκριμένο σχέδιο έχει πολλές αναφορές στο παλιό μοντέλο, όπως το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της εταιρίας, τις χρυσές ζάντες και πολλά ακόμα. Υπάρχει επίσης ένα μεγάλο splitter εμπρός, πλευρικά skirts, και μία τυπικά μεγάλη φτερούγα στο πίσω μέρος. Η σπορ αίσθηση ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το πολύ χαμηλωμένο αμάξωμα.
Το νέο Subaru WRX το οποίο πωλείται στις ΗΠΑ εφοδιάζεται με έναν τετρακύλινδρο boxer των 2,4 λίτρων με ισχύ στους 276 ίππους και 350 Nm ροπής. Διατηρεί την κλασική τετρακίνηση της εταιρίας ενώ οι επιλογές στα κιβώτια είναι ένα εξατάχυτο μηχανικό ή ένα CVT.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης