BMW X2 Edition GoldPlay

BMW X2 Edition GoldPlay

Πολυτελή υπόσταση προσδίδει η BMW στη X2, διανθίζοντας την εμφάνισή της με χρυσαφένια στιλιστικά στοιχεία.

BMW-X2-Edition-GoldPlay-1

Η ειδική έκδοση GoldPlay αφορά την ευρωπαϊκή αγορά και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα εξοπλιστικά πακέτα χάρη στην εκτενή χρήση χρυσού χρώματος (Galvanic Gold) στο περίβλημα της μάσκας, στα καλύμματα των καθρεπτών και τις ζάντες.


Ξεχωριστή νότα προσθέτει και το ομόχρωμο γεωμετρικό σχέδιο που διατρέχει το προφίλ του αυτοκινήτου, με αφετηρία το κάτω μέρος των μπροστινών θυρών και «τερματικό προορισμό» τα πίσω φτερά. Το στιλ του μοντέλου, ομολογουμένως, ενισχύει και το εντυπωσιακό μεταλλικό κυπαρισσί χρώμα San Remo Green, το οποίο πρωτοεμφανίζεται στη X2 και αφορά αποκλειστικά την έκδοση GoldPlay.

Παρόμοιες λεπτομέρειες εντοπίζονται και στο 
εσωτερικό, αρχής γενομένης από τα μαρσπιέ, παρουσία του λογότυπου “Edition”. Ξεχωριστό άρωμα προσφέρουν επίσης οι χρυσαφένιες ραφές στα καθίσματα, στο ταμπλό, στα πάνελ των θυρών, αλλά και το κεντρικό υποβραχιόνιο.



Η έκδοση GoldPlay δανείζεται πολλά στοιχεία και από το πακέτο M Sport, συμπεριλαμβανομένου του total black προφυλακτήρα και του μαύρου περιβλήματος των παραθύρων – αμφότερα σε μαύρο χρώμα.  Η πιο σφιχτή ανάρτηση χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 10 χλστ., ενώ υπάρχουν 19άρες ζάντες (προαιρετικά 20”), σπορ καθίσματα στο εσωτερικό, όπως και το M Sport σύστημα διεύθυνσης.


Η BMW X2 Edition GoldPlay θα προσφέρεται σε όλες τις εκδόσεις κινητήρων, μεταξύ των οποίων στην plug-in υβριδική xDrive25e των 225 PS/385 Nm και στην M35i των 306 PS/ 450 Nm που ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερα από 5,0 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης