Ετοιμάζεται το Skoda Enyaq iV Coupe

Ετοιμάζεται το Skoda Enyaq iV Coupe

Ένα ακόμη εντυπωσιακό teaser από τη Skoda για το επερχόμενο κουπέ και πιο σπορ Enyaq.

Skoda-enyaq-iv-coupe-1
Εννοείται πως τα teaser για το πολυαναμενόμενο κουπέ Enyaq θα δίνουν το παρών μέχρι τις 31 Ιανουαρίου που έχει δηλαδή προγραμματιστεί η επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου στην Πράγα.

Το αμάξωμα του νέου Skoda διαθέτει μια κουπέ γραμμή με έντονα χαμηλωμένο πίσω μέρος της οροφής που δημιουργεί μια πιο δυναμική και σπορ εικόνα διαχωρίζοντας το από το πιο οικογενειακό Enyaq που γνωρίζουμε ήδη.

Τώρα, η νέα και επικλινής οροφή θα χαρίζει στο νέο μέλος της γκάμας μία σαφώς πιο σπορτίφ εμφάνιση, αλλά ως γνωστόν ότι κερδίζεται σε στιλ χάνεται σε πρακτικότητα. Έτσι, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ θα μειωθεί κατά 15 λίτρα, δηλαδή στα 570.



Το Skoda Enyaq Coupe θα υιοθετεί τον καλύτερο αεροδυναμικό συντελεστή (0,234) στην κατηγορία και φυσικά θα έχει ιδιαίτερα ευχάριστα και σπορτίφ δυναμικά χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά μέρη αυτά θα προέρχονται από το Enyaq που γνωρίζουμε και τα σχετικά ηλεκτρικά μέρη της μεταβλητής πλατφόρμας MEB. Έτσι, το μοντέλο αναμένεται να κληρονομήσει την τεχνολογία του Enyaq iV, με εκδόσεις ισχύος από 148 έως 265 ίππους και μπαταρίες χωρητικότητας από 55 έως και 82 kWh.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης