SUV θα είναι το νέο Opel Insignia

SUV θα είναι το νέο Opel Insignia

Εντελώς διαφορετικό ύφος και χαρακτήρα θα έχει η επόμενη γενιά του Opel Insignia καθώς το μεσαίο οικογενειακό μοντέλο θα μπει στη μάχη της δημοφιλούς κατηγορίας των SUV

Opel_Insignia
Δημοσιεύματα στη Βρετανία αναφέρουν πως η Opel έχει αποφασίσει την ριζική αλλαγή του Insignia και την ένταξή του στην κατηγορία των SUV από την επόμενη κιόλας γενιά του μοντέλου που αναμένεται να παρουσιαστεί το 2024.
Η κίνηση αυτή της Opel έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων αποφάσεων και άλλων εταιριών οι οποίες αλλάζουν ριζικά μοντέλα που έχουμε γνωρίζει στην εμπορικά αποδυναμωμένη κατηγορία των σεντάν. Κάτι αντίστοιχο θα κάνει η Ford με το Mondeo και η Citroen με την νέα C5 X και πλέον ακολουθεί και η Opel με μια κίνηση που όπως όλα δείχνουν, είναι απόλυτα λογική. Το Insignia θα μετεξελιχθεί λοιπόν σε ένα πολυτελές crossover/SUV και υπόσχεται να προσφέρει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες και για τις αποσκευές τους.

Η πλατφόρμα eVMP θα μπορούσε να είναι η βάση πάνω στην οποία θα «χτιστεί» το νέο Insignia κάτι που θα επιτρέψει στην Opel να διαθέσει το νέο μοντέλο και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και μάλιστα με μπαταρίες διαφορετικής χωρητικότητας που θα προσφέρουν αυτονομία από 400 έως και 650 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Ακόμα και αν στη γκάμα του νέου μοντέλου η Opel επιλέξει να προσφέρει και «συμβατικές» επιλογές, αυτές θα έχουν να κάνουν με υβριδικά σύνολα.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης