Το εσωτερικό του Aiways U6 EV εμπνέεται από τα video games

Το εσωτερικό του Aiways U6 EV εμπνέεται από τα video games

H κινεζική εταιρία Aiways παρουσιάζει τώρα το space εσωτερικό του νέου U6, ενός εντυπωσιακού ηλεκτρικού coupe-SUV το οποίο θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Aiways-U6-EV
Ναι, όντως παραπέμπει σε video games, διαστημικά ταξίδια αλλά και μηχανοκίνητο αθλητισμό (πιο συγκεκριμένα στη Formula E). Όπως και να έχει, μας αρέσει ομολογουμένως το τελικό αποτέλεσμα.

Εντάξει, σίγουρα θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα κουμπιά για να αντικαταστήσουν ορισμένες από τις λειτουργίες σε αυτήν την τεράστια κεντρική οθόνη χωρίς πλαίσιο των 14,6 ιντσών, αλλά ρίξτε μια ματιά στον επιλογέα τύπου Star Wars…

Τα χρώματα είναι επίσης υπέροχα. Πάνω μπορείτε να δείτε και τις δύο επιλογές – το πρώτο είναι αυτό που η Aiways περιγράφει ως “μπλε και κρεμώδες λευκό” ενώ το δεύτερο είναι ένα πιο απλό μαύρο και πορτοκαλί. Προφανώς θα υπάρχει επίσης μια ειδική έκδοση του νέου U6 που θα διαθέτει μαύρο και μπλε εσωτερικό με λεπτομέρειες από ανθρακονήματα.

Το U6 απευθύνεται σε ένα νεότερο κοινό σε σύγκριση με το πρώτο προϊόν της Aiways, το U5 (το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει στην ηπειρωτική Ευρώπη).


Έτσι, για να προσελκύσει τους νέους, υπάρχουν ηχεία στα προσκέφαλα, καθίσματα που είναι προφανώς ένα μείγμα καρέκλας παιχνιδιού και καθίσματος πιλοτηρίου, αλλά και κουμπιά στο τιμόνι για να μοιάζει με κονσόλα ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Και αν αναρωτιέστε ακόμη που βρίσκεται η σχέση με τη Formula Ε, προφανώς δεν έχετε παρατηρήσει ακόμη το τιμόνι δύο ακτίνων που εμπνεύστηκε από τον θαυμαστό κόσμο των αγώνων με ηλεκτρικά μονοθέσια. Το εξωτερικό το έχετε ξαναδεί, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει στην Κίνα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης