Ψηφιακή προεπισκόπηση της ανανεωμένης Mercedes-Benz GLE

Ψηφιακή προεπισκόπηση της ανανεωμένης Mercedes-Benz GLE

Βασισμένη σε λεπτομέρειες από τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα δοκιμών που έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα στο δρόμο είναι μια ψηφιακή απεικόνιση που μας δίνει μια πιθανή εκδοχή της εικόνας της φρεσκαρισμένης Mercedes-Benz GLE.

mercedes_gle_facelift_rendering
Μόλις τρία χρόνια έχουν περάσει από την πρεμιέρα της Mercedes-Benz GLE όμως οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες με καμουφλαρισμένα πρωτότυπα δοκιμών του αυτοκινήτου κάνουν σαφές πως η εταιρία έχει στα σκαριά την ανανεωμένη εκδοχή του μεγάλου SUV της.
Ωστόσο η μικρή ακόμα ηλικία του αυτοκινήτου κάνει πολύ πιθανό το σενάριο το facelift της GLE να είναι αρκετά διακριτικό σε αισθητικό επίπεδο και να εστιάζει περισσότερο σε νέα τεχνολογία συνδεσιμότητας και υποβοήθησης του οδηγού. Η αυτοκινητική ιστοσελίδα Kolesa φιλοξενεί λοιπόν σχετικό άρθρο με μια ψηφιακή απεικόνιση της νέας GLE η οποία βασίζεται στις μέχρι στιγμής κατασκοπευτικές φωτογραφίες και σε λεπτομέρειες που αυτές μας έχουν αποκαλύψει.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του νέου μοντέλου αναμένεται να είναι τα φώτα που πιθανότατα θα ακολουθούν το μοτίβο αυτών της νέας S-Class με πιο στενόμακρο σχήμα και αρκετά δυναμική οπτική υπογραφή του φωτισμού LED. Κάτι αντίστοιχο θα δούμε πιθανότατα και στο πίσω μέρος, όπως άλλωστε γίνεται στα καινούργια μοντέλα της Mercedes-Benz. Στο εσωτερικό οι αλλαγές δεν θα έχουν τόσο αισθητικό προσανατολισμό αλλά θα αφορούν πιθανότατα την υιοθέτηση αναβαθμισμένου λογισμικού στο σύστημα MBUX και την διεύρυνση των λειτουργιών και των δυνατοτήτων των συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης. Η πρεμιέρα της ανανεωμένης GLE δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα όμως πιθανότατα θα γίνει στις αρχές του 2022 και σχετικά κοντά με την έλευση και της ηλεκτρικής EQE που θα βασίζεται σε αυτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης