Μεγάλο crossover ετοιμάζει η DS Automobiles

Μεγάλο crossover ετοιμάζει η DS Automobiles

Την crossover ναυαρχίδα της με την ονομασία DS9 Crossback φαίνεται πως σχεδιάζει για την ευρωπαϊκή αγορά η DS Automobiles

DS_9_Crossback_rummors
Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του ομίλου Stellantis είναι η σωστή διαχείριση και εκμετάλλευση κάθε εταιρίας του. Σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως έχει αποφασιστεί η ενίσχυση του πολυτελούς και εντυπωσιακού στοιχείου της DS που αποτελεί τον premium εκπρόσωπο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Η εντυπωσιακή DS 4 που αποκαλύφθηκε πριν λίγο καιρό και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον είναι μια σαφής ένδειξη τόσο του σχεδιαστικού δρόμου όσο και του ύφους που θα έχουν οι σύγχρονες δημιουργίες της DS. Προκειμένου να υποστηριχθεί η προσπάθεια για ισχυροποίηση της εταιρίας στο χώρο των premium κατασκευαστών είναι απαραίτητη η παρουσία της και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Κάτι τέτοιο έχει γίνει στην αγορά της Κίνας με την sedan DS 9 η οποία όλα δείχνουν πως θα αποκτήσει και μια crossover εκδοχή που σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη απήχηση στην Ευρώπη.

Το νέο μοντέλο που πιθανότατα θα ονομάζεται DS 9 Crossback ή DS 9 Auto Sport Lounge λόγω της αρκετά δυναμικής αισθητικής του αλλά και των επιρροών που πιθανότατα θα έχει από το εντυπωσιακό πρωτότυπο με την συγκεκριμένη ονομασία που έχει παρουσιάσει η DS, με τον επικεφαλής σχεδιασμού Thierry Metroz, να έχει διευκρινίσει πως το μοντέλο αποτελεί έναν προάγγελο όσων θα δούμε στο άμεσο μέλλον. Αν και η εταιρία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα ούτε φυσικά έχει ανακοινώσει καμία λεπτομέρεια θεωρείται πολύ πιθανό το μεγάλο crossover να χρησιμοποιήσει την νέα ηλεκτρική πλατφόρμα για μεγάλα μοντέλα eVMP του ομίλου αν και η DS 9 saloon βασίζεται στην γνωστή πλατφόρμα EMP2.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης