SHAMIR και ALPINE F1 Team ανακοινώνουν την έναρξη μιας μοναδικής συνεργασίας

SHAMIR και ALPINE F1 Team ανακοινώνουν την έναρξη μιας μοναδικής συνεργασίας

Η Shamir Optical, παγκόσμιος ηγέτης στη κατασκευή οπτικών φακών, ανακοινώνει την έναρξή της συνεργασίας με την Alpine Formula1, με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και ασφάλειας της όρασης, κάθε μέλους της αγωνιστικής ομάδας.

FORMULA_MAIN
Sponsored Content 

Η μοναδική αυτή συνεργασία που ξεκίνησε από τη FUSE France (Sport marketing agency της Omnicom Media group) αντιπροσωπεύει τις κοινές αξίες των εταιρειών Shamir και Alpine στην καινοτομία, την ασφάλεια, την ομαδική δουλειά, στις κορυφαίες τεχνολογίες αιχμής και στις υψηλές αποδόσεις ακρίβειας.

Οι δυο εταιρείες θα δημιουργήσουν το πρώτο εργαστήριο επιδόσεων όρασης στην Formula1, με κεντρικούς πυλώνες την έρευνα και την ανάπτυξη. Το εργαστήριο θα παρέχει οφθαλμική εκτίμηση υψηλής απόδοσης και ασφάλειας για την Alpine F1 Team και τους οδηγούς της Alpine Academy, καθώς και το πλήθος των επαγγελματιών που απαρτίζουν το προσωπικού της Alpine F1 Team στην Enstone, στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Viry-Châtillon,της Γαλλίας.

Μεταξύ άλλων, θα επικεντρωθούν σε νέες τεχνολογίες προστατευτικών γυαλιών με προστασία από την αντανάκλαση και αντιθαμβωτικών φακών για τα κράνη του προσωπικού στα pit.

Κλείσιμο
Επισφραγίζοντας τη νέα συνεργασία, ως επίσημος τεχνικός προμηθευτής, το εμβληματικό λογότυπο της Shamir θα κοσμεί πλέον τον τεχνικό εξοπλισμό της Alpine F1.
ALP5370

Cédric Journel, Αντιπρόεδρος, Πωλήσεις και Μάρκετινγκ, Alpine:
"Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Shamir στην ομάδα μας. Η υψηλής ποιότητας όραση είναι ένας ανεξερεύνητος τομέας στο αγώνισμά μας και ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε με την Shamir, τον ηγέτη στο κλάδο των οπτικών, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας μέσω οπτικών εργαλείων και διαδικασιών. Θα μας καθοδηγήσουν με καινοτόμες τεχνολογίες και θα βελτιώσουν την όραση στην αγωνιστική μας ομάδα μας ,δημιουργώντας νέες ευκαιρίες, αλλά και στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο."

Antoine Magnan, Διευθυντής Στρατηγικών Συνεργασιών, Alpine:
"Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε την Shamir ως στρατηγικό συνεργάτη, υψηλής απόδοσης όρασης. Ένας από τους πυλώνες της εμπορικής στρατηγικής μας είναι να ταυτιστούμε με τον ηγέτη του κλάδου ώστε να εξερευνήσουμε νέες λύσεις. Η Formula 1 προσφέρετε για «πειραματισμούς» και έρευνες σε νέες τεχνολογίες που μπορούν να ξεπεράσουν τα όρια και να αναπτύξουν διαδικασίες και υλικά για να ενισχύσουν την απόδοση της Alpine F1 Team, αλλά που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ευρέως από τους καταναλωτές. Είναι μια συναρπαστική συνεργασία, με δυνατότητες εξερεύνησης της μεγιστοποίησης της αγωνιστικής απόδοσης, που δεν έχουν αξιοποιηθεί ακόμα από την Formula 1."

Davide Brivio, Διευθυντής Αγώνων, Alpine F1 Team: "Η υπεροχή στην Formula 1 προέρχεται από την υπεροχή σε κάθε τομέα, από κάθε άνθρωπο, και η όραση συχνά παραβλέπεται ως παράγοντας-κλειδί της απόδοσης. Έχουμε δει από πολλά διαφορετικά αθλήματα, όπως στο σκι και στο ράλλυ, ότι εάν ένα άτομο μπορεί να συγκεντρωθεί, χωρίς να αποσπάται από έντονο φως, θολή όραση και έντονο φως-φλας, μπορεί να αποδώσει καλύτερα.H Shamir αναπτύσσει παγκόσμιας κλάσης καινοτομία στην οφθαλμολογική τεχνολογία και ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε μαζί πολλά διαφορετικά μονοπάτια.

Bertrand Nadeau,Γενικός Διευθυντής, Omnicom media Group Γαλλίας: "Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε την Shamir να γίνεται ο συνεργάτης καινοτομίας της Alpine F1 Team. Συνεισφέροντας στην απόδοση της ομάδας με το να τους δώσουμε νέα τεχνικά μέσα και συνεργάτες, μας φαίνεται ως δεδομένη εξέλιξη της δουλειάς που κάνουμε συστηματικά με την Renault Alliance κάθε μέρα."

Yagen Moshe, Διευθύνων Σύμβουλος, Shamir:"Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με αυτήν την σπουδαία εταιρεία και χαρούμενοι να εφαρμόσουμε την εξειδίκευσή μας για να στηρίξουμε το έργο της Alpine F1. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα επιτρέψει την Shamir να εκφράσει το πάθος της για καινοτομία και τη συνεχή ανάπτυξη μοναδικών και κορυφαίων πρoϊόντων. Μια συναρπαστική συνεργασία σαν αυτή, με μια κορυφαία ομάδα σε ένα από τα top αγωνίσματα, δίνει σε εμάς μια μεγάλη ευκαιρία να επεκτείνουμε την αποστολή της Shamir - Βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής, με την τέλεια όραση."

Zohar Katzman, Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας, Shamir: "¨Είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με την Alpine F1 Team, μια θρυλική εταιρεία. Αυτή η συνεργασία πυροδοτεί την φαντασία και το πάθος μας για καινοτομία. Μοιραζόμαστε παρόμοιο όραμα και αξίες, μεταξύ αυτών τη διάκριση, την ακρίβεια, την υψηλή απόδοση και την ασφάλεια. Ο στόχος και η αποστολή μας θα είναι να πετύχουμε την τέλεια όραση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες λύσεις όρασης για τους συνεργάτες μας στην Alpine F1, και να ενισχύσουμε την απόδοση και την ασφάλεια της ομάδας. Οι προκλήσεις, οι ακραίες συνθήκες, και οι ανάγκες της F1 θα μας οδηγήσουν στο να αναπτύξουμε καλύτερα αποτελέσματα για την όραση.

ALP5359__1_

Λίγα λόγια για την Shamir
Μία από τις μεγάλες εταιρείες φακών, η οποία ιδρύθηκε το 1972 στο Ισραήλ είναι η Shamir . Η Shamir Optical είναι ανάμεσα στους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές υψηλής ποιότητας πολυεστιακών και μονοεστιακών φακών, καθώς και μητρών. Κατά τη διάρκεια των 5 δεκαετιών εν ενεργεία, η Shamir καθιερώθηκε ως μια εταιρεία παγκοσμίως γνωστή για την καινοτομία, την τεχνολογία αιχμής και τις αυστηρές πρακτικές διασφάλισης της ποιότητας.

Η φήμη της είναι χτισμένη πάνω στην έντονη επίγνωσή για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σχετικά με την ανθρώπινη όραση, και τη δημιουργικότητά της, που πρωτοπορεί σε καινοτόμες τεχνολογίες. Η Shamir είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε μέσα από το Ισραηλινό "start up" έθνος, που δίνει προτεραιότητα και επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην Έρευνα και την Ανάπτυξη, απασχολώντας τα καλύτερα μυαλά του κλάδου. Η εταιρεία έχει επιτύχει πολλές επιστημονικές ανακαλύψεις, οι οποίες την τοποθέτησαν στην πρώτη γραμμή της οπτικής τεχνολογίας. Οι επιτυχίες της εστιάζουν όχι μόνο στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών για την ενίσχυση της οπτικής οξύτητας, αλλά και στην υποστήριξη των Επαγγελματιών φροντίδας ματιών με προϊόντα, τεχνογνωσία και εργαλεία που χρειάζονται για να μεγαλώσουν την επιχείρηση.

Η Shamir φέρνει επανάσταση στην εξυπηρέτηση των πελατών με προχωρημένες τεχνικές όπως η πρωτοποριακή λύση ταχείας παράδοσης InoTime, συμπληρώνοντας παραγγελίες για συνταγές φακών εντός ωρών. Με ευρύ φάσμα λύσεων, η Shamir εξυπηρετεί επαγγελματίες και καταναλωτές καλύπτοντας κάθε ανάγκη του καταναλωτή, από φακούς μέχρι γυαλιά για άθληση,

Μάθετε περισσότερα στο https://shamir.com/

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης