Το νέο επταθέσιο crossover της Jeep θα ονομάζεται Commander

Το νέο επταθέσιο crossover της Jeep θα ονομάζεται Commander

Η Jeep έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες teaser φωτγοραφίες του νέου μοντέλου της με τρεις σειρές καθισμάτων επιβεβαιώνοντας πως η ονομασία του θα είναι Commander

Jeep_Commander__1_
Το νέο μοντέλο που θα μπει στη γκάμα της Jeep επαναφέροντας την ονομασία Commander θα είναι ένα crossover που θα βασίζεται στο Compass αλλά θα έχει επιμηκυμένο μεταξόνιο και τρεις σειρές καθισμάτων.
Οι teaser φωτογραφίες και το υλικό που δημοσιοποίησε η Jeep είναι άκρως αινιγματικό καθώς δείχνει ελάχιστα την σιλουέτα και τα πίσω φωτιστικά σώματα του Commander. Από τα λίγα που μπορούμε να διακρίνουμε φαίνεται πως υπάρχει η χαρακτηριστική μάσκα και τις επτά κάθετες γρίλιες ενώ η οροφή είναι αρκετά επιμηκυμένη καθώς το πίσω μέρος έχει μεγαλώσει προκειμένου να φιλοξενήσει την τρίτη σειρά καθισμάτων. Επιπλέον τα πίσω φώτα δεν αποτελούνται από ένα ενιαίο σώμα αλλά ουσιαστικά μια διάταξη από μικρότερες μονάδες.

Κλείσιμο
Η Jeep δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες για το Commander πέραν του ότι θα κατασκευάζεται στην Βραζιλία και θα διαφοροποιείται σε σχέση με τον πρόγονό του στο ότι θα βασίζεται στο Compass και όχι στο Grand Cherokee. Με βάση κάποιες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει φαίνεται πως η αύξηση του χώρου έχει προκύψει εν μέρει από την αύξηση του μεταξονίου, κάτι που φαίνεται από τις μεγαλύτερες πίσω πόρτες, και αφετέρου από την αύξηση του πίσω προβόλου. Αντίστοιχες με του Compass αναμένεται να είναι οι μηχανολογικές επιλογές όπως και οι τεχνολογίες συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδήγησης. Η πρεμιέρα του Commander θα γίνει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης