H Super Snake Speedster είναι η απόλυτη Shelby!

H Super Snake Speedster είναι η απόλυτη Shelby!

Για το 2021 η Shelby αποκαλύπτει τη γκάμα με βάση το Mustang και προσθέτει για πρώτη φορά μια έκδοση Speedster στη σειρά Super Snake.

Shelby_Super_Snake_Speedster_2

Χάρη στο κάλυμμα των πίσω καθισμάτων, το Ford Mustang Shelby GT500 γίνεται roadster με ένα τρόπο μοναδικό και ιδιαίτερα καλαίσθητο σε αντίθεση με ότι μπορεί να περίμενε κανείς. Το ανοιχτό διθέσιο διαθέτει επίσης αυτοκόλλητα διακοσμητικά και άλλα καλούδια που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η Shelby πρόκειται να πουλήσει το πολύ 98 αυτοκίνητο σε αυτή την έκδοση απόδοσης, τιμής ένεκεν για τα χρόνια που θα έφτανε φέτος ο ιδρυτής της εταιρείας, Carol Shelby (1923-2012).


Η Shelby American αυξάνει την απόδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 με χωρητικότητα πέντε λίτρων, από τους 770 ίππους του Shelby GT500, stoyw 836 ίππους της έκδοσης Super Snake. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της βελτιστοποιημένης ψύξης, του νέου προγράμματος τροφοδοσίας και του σπορ συστήματος εξάτμισης της Borla. Με αυτά τα δεδομένα, τα 100 χλμ./ώρα από στάση «έρχονται» σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα. Η sport ανάρτηση δια χειρός Penske Racing, με ρύθμιση για χρήση πίστας, βελτιώνει επίσης τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου κατά την απαιτητική οδήγηση. Τα παραπάνω δεδομένα ισχύουν και για την coupe έκδοση του αυτοκινήτου, που έχει τιμή από 133.785 δολάρια (μόλις κάτω από 112.000 ευρώ), ενώ η έκδοση Speedster είναι 4.995 $ πιο ακριβή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης