Θα δούμε το νέο Subaru BRZ σε έκδοση STI;

Θα δούμε το νέο Subaru BRZ σε έκδοση STI;

Μια ψηφιακή απεικόνιση του νέου Subaru BRZ που παρουσιάζει μια πιθανή εκδοχή της έκδοσης STI επαναφέρει το ερώτημα για το αν η ιαπωνική εταιρία θα αποφασίσει τη δημιουργία σκληροπυρηνικής έκδοσης για το οδηγοκεντρικό κουπέ της

subaru_brz_sti
Τα νέα σχετικά με τη νέα γενιά του Subaru BRZ που παρουσιάστηκε και επίσημα, γέμισαν χαρά τους λάτρεις της αυτοκίνησης που βλέπουν ένα γνήσια οδηγοκεντρικό σπορ μοντέλο να συνεχίζει την καριέρα του με ανανεωμένη σχεδίαση, με νέους κινητήρες και σημαντικές αναβαθμίσεις προς όφελος της αποτελεσματικότητας.
Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που διερωτώνται εάν σε αυτή τη νέα γενιά θα δούμε αυτό που τελικά δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα στο προηγούμενο μοντέλο: μια σκληροπυρηνική έκδοση STI. Πολύ πριν υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα από την Subaru ο γνωστός ψηφιακός σχεδιαστής X-Tomi Design έδωσε στη δημοσιότητα μια ψηφιακή απεικόνιση με την πιθανή μορφή που θα μπορούσε να έχει μια έκδοση STI.

Κλείσιμο
Φυσικά στην κλασική μπλε απόχρωση με τις χαρακτηριστικές χρυσαφί ζάντες που αποτελούν χαρακτηριστικό στοιχείο των STI. Επιπλέον όμως βλέπουμε πως μαζί με τα απαραίτητα αεροδυναμικά στοιχείο ο καλλιτέχνης έχει προσθέσει στο αυτοκίνητο και μια εισαγωγή αέρα στο καπό δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο πως η έκδοση που ο ίδιος έχει φανταστεί και προτείνει είναι υπερτροφοδοτούμενη.
Κάτι τέτοιο είναι βέβαια και η προσδοκία όσων περιμένουν μια πραγματική έκδοση STI του BRZ και όχι απλά ένα πακέτο αναβάθμισης με κάποια αεροδυναμικά βοηθήματα και ίσως κάποιες βελτιώσεις της ανάρτησης από το τμήμα υψηλών επιδόσεων της Subaru. Άλλωστε ο boxer κινητήρας των 2.4 λίτρων που θα συνοδεύει πλέον το BRZ θα μπορούσε άνετα με την προσθήκη υπερτροφοδότησης να αγγίξει τους 300 ίππους οι οποίοι σε συνδυασμό με την κατάλληλη φροντίδα στην ανάρτηση και τα φρένα θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα άκρως εθιστικό και οδηγοκεντρικό σύνολο δίνοντας μάλιστα στο BRZ τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί το αναμενόμενο Nissan Z.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης