Η ψηφιακή Lancia Fulvia του μέλλοντος

Η ψηφιακή Lancia Fulvia του μέλλοντος

Μια ακόμα εμπνευσμένη ψηφιακή απεικόνιση της μορφής που θα μπορούσε να έχει η σύγχρονη Lancia Fulvia είναι σίγουρο πως θα κάνει πολλούς αναζητήσουν την επιστροφή της ιταλικής μάρκας στο προσκήνιο

lancia_fulvia_07072020
Πολλοί πιστεύουν και ελπίζουν πως η συμπόρευση της FCA με την PSA θα αποτελέσει το έναυσμα για την αναζωογόνηση και την αναγέννηση της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ανάμεσα στους κρυφούς πόθους και η επιστροφή της Lancia στη θέση που πραγματικά της αξίζει και όχι σε ρόλο δεύτερου κομπάρσου όπως είναι σήμερα.
Είναι σίγουρο λοιπόν πως πολλοί θα ήθελαν την αναβίωση ιστορικών μοντέλων της ιταλικής φίρμας με πρώτη φυσικά την Delta αλλά και άλλων όπως η Fulvia με την οποία η Lancia έχει γράψει κάποια σπουδαία κεφάλαια στην ιστορία της. Ποιος θα μπορούσε μάλιστα να αρνηθεί αυτή την αναβίωση εάν η σύγχρονη Fulvia είχε η σιλουέτα που προτείνει στις ψηφιακές δημιουργίες του ο Alberto Salerno;

Ο ιταλός σχεδιαστής από το Τορίνο που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Ducati αλλά και με τον οίκο Pininfarina δημιούργησε μάλιστα δύο εκδοχές της Fulvia, με κουπέ αλλά και shooting break αμάξωμα που είναι αντίστοιχα κομψές και εντυπωσιακές.
Χαρακτηριστικό στοιχείο και στις δύο περιπτώσεις αποτελούν οι ανάγλυφες επιφάνειες που παντρεύουν την επιθετικότητα με το χαρακτηριστικό ιταλικό στυλ χωρίς μάλιστα να λείπουν λεπτομέρειες που εκφράζουν ένα προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο. Τέτοια είναι για παράδειγμα η απουσία καθρεπτών οι οποίοι έχουν αντικατασταθεί από κάμερες όπως έχουμε ήδη δει να γίνεται στην περίπτωση του Audi e-tron.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης