Τάρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες

Τάρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες

Μια δροσερή ανοιξιάτικη τάρτα, ό,τι πρέπει για το πασχαλινό τραπέζι. Επιλέξτε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ για εξασφαλισμένη επιτυχία και ευκολία στην παρασκευή της! 

pannacota_xamomili-anoigma_net
Βήμα 1
Ζύμη: Βάζουμε αρκετό νερό με παγάκια σε ένα μπολ. Καλό είναι να έχουμε βάλει και το αλεύρι σε ένα πλαστικό σακουλάκι στο ψυγείο 1-2 ώρες πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Βήμα 2
Βάζουμε το αλεύρι και το βούτυρο σε μια λεκάνη. Με τη βοήθεια 2 κουταλιών ή με τα χέρια μας φορώντας γάντια «κόβουμε» κομματάκια το βούτυρο και το ενσωματώνουμε στο αλεύρι. Θέλουμε να υπάρχουν κομματάκια βουτύρου μεγέθους αρακά μέχρι μεγέθους αμυγδάλου. Προσθέτουμε 120 γρ. νερό και ανακατεύουμε με ένα πιρούνι.

Κλείσιμο
Βήμα 3
Σφίγγουμε λίγο από το μείγμα στα χέρια μας για να δούμε αν γίνεται μια ζύμη. Αν όχι, προσθέτουμε λίγο ακόμα νερό. Ανακατεύουμε για 10 δευτερόλεπτα και μαζεύουμε όλη τη ζύμη στα χέρια μας και την πιέζουμε να γίνει μια μπάλα.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης