Τζένη, Τζένη
danikas_dimitris

Δημήτρης Δανίκας

Τζένη, Τζένη

Και εν μέσω τρομερού και ασυγκράτητου ορυμαγδού σκανδαλολογίας και άλλων «τρυφερών περιπτύξεων» που νυχθημερόν λαμβάνουν χώρα με πρωταγωνιστές το κομματικό τριολέ ΣΥΡΙΠΑΣΟΝΔ τσουπ η είδηση της ημέρας. Ισως της εβδομάδας. Ισως του μήνα. Ισως του έτους

Ισως μάλιστα να αναδειχθεί ως ο γάμος της χρονιάς. Κατά τα πρότυπα του πρίγκιπος Χάρι και της Αμερικανίδας Μέγκαν Μαρκλ. Οπως λέμε «Τι Λοζάνη τι Κοζάνη». Κάπως έτσι

Η συμπαθέστατη, άκρως συμπαθεστάτη Τζένη Μπαλατσινού πρόκειται να παντρευτεί τον Βασίλη Κικίλια. Η πρώτη αντίδραση είναι «έλα!». Η δεύτερη «κι εμένα τι με κόφτει». Η τρίτη «έκανε η μύγα...». Η τέταρτη «μωρέ δε πα να παντρευτεί όποιον γουστάρει». Και η πέμπτη «άλλη δουλειά δεν είχαμε»

Τίποτα απ όλα αυτά. Ακριβώς τα αντίθετα. Οπως «πότε με το καλό». Οπως «θα κάνετε παιδιά;». Οπως «σε ποια εκκλησία ακριβώς». Οπως «από φλογερό έρωτα παιδιά;». Οπως «ποιος μόδιστρος θα σχεδιάσει και θα ράψει το νυφικό της Τζένης;». Οπως «θα είναι καλεσμένος και ο Κυριάκος;». Οπως «ποιος θα ευλογήσει το ιερό μυστήριο του γάμου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος;» Οπως «που θα στεγάσουν τον έρωτα τους τα παιδιά;»

Οπως «ποιος ο προορισμός του γαμήλιου ταξιδιού;». Οπως «άραγε τα παιδιά της Τζένης εγκρίνουν τον γάμο της μαμάς τους;». Οπως «Και τι λέει ο Πετράν;». Οπως «μάλλον σε βαθιά μελαγχολία θα έχει πέσει ο Πετράν». Οπως «μπα μη το λες, κι αυτός καλοπερνάει με μπόλικα θηλυκά». Οπως «άραγε ποιο υπουργείο θα πάρει ο γαμπρός;». Οπως «πόσο να είναι η Τζενούλα; Πενηντάρα;». Οπως «μακάρι να ήμουν κι εγώ σαν την Τζενούλα κι ας ήμουν εξηντάρα». Οπως «μακάρι κι εγώ να ήμουν εξηντάρα αρκεί να είχα Πετράν, Βασίλη και εκπομπή στην τηλεόραση»

Κλείσιμο
Οπως «λες η Τζένη να κατέβει και ως υποψήφια βουλευτής;». Οπως «άραγε πόσο θα κοστίσει ο γάμος;» Οπως «λες το γλέντι να γίνει στο Nammos της Μυκόνου;». Οπως «κάπου άκουσα πως ο γάμος θα είναι πολιτικός». Οπως «αποκλείεται πολιτικός, ο Κικίλιας είναι πιστός Ορθόδοξος χριστιανός». Οπως «μα και να μην ήταν Ορθόδοξος χριστιανός, πρέπει για τα μάτια του κόσμου να παντρευτεί σε εκκλησία με παπά». Οπως «κοίτα να δεις σύμπτωση τρομερή, η αναγγελία του γάμου συμπίπτει με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου»

Οπως «τώρα που το σκέφτομαι ο γάμος συμφέρει και βολεύει». Οπως «δηλαδή γιατί συμφέρει;». Οπως «επειδή ο Βασίλης εξααφαλίζει δωρεάν διαφημιστική, προεκλογική, καμπάνια». Οπως «τι θέλεις να πεις; Ο,τι η Τζένη είναι η διαφημιστική βιτρίνα του Κικίλια;». Οπως «μα και η Τζένη βολεύεται σ αυτό το γάμο». Οπως «και γιατί παρακαλώ;». Οπως «μα επειδή σε λίγους μήνες θα είναι σύζυγος βουλευτή και υπουργού»

Οπως «α ρε Κατίνα πάντα πονηρή, δηλαδή αποκλείεις το γεγονός τα δύο παιδιά να είναι πιτσουνάκια τρυφερά;» Οπως «δεν αποκλείω τίποτα, εκείνο που λέω είναι μ ένα σμπάρο δύο τρυγόνια». Οπως «εννοείς το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Οπως «ακριβώς». Οπως «κορίτσια σας αφήνω, θα με σκοτώσει ο άντρας μου». Οπως «τι έχεις μαγειρέψει για φαί;» Οπως «κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι». Οπως «ο κόσμος καίγεται και η μακακία χτενίζεται»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ